x
Annonce
Erhverv

Seks ansatte har mistet deres job: Campingforretning går konkurs

Camping & Fritid Horsens har ligget på Høegh Guldbergs Gade siden 2017. Foto: Google
Camping & Fritid Horsens på Høegh Guldbergs Gade er blevet taget under konkursbehandling.

Horsens: Seks ansatte har mistet deres job, efter friluftsforretningen Camping & Fritid Horsens ApS blev taget under konkursbehandling 30. december.

Det oplyser Niels Meldgaard Lund-Nielsen, nu tidligere direktør og hovedejer af firmaet.

- Vi har valgt at lukke forretningen, fordi den fysiske butik ikke var rentabel. Det er en ærgerlig situation for medarbejderne og de involverede, men når en butik ikke er rentabel, kan den ikke fortsætte, siger Niels Meldgaard Lund-Nielsen.

Konkursboet efter Camping & Fritid er nu under behandling hos advokatfirmaet LRP.

- Vi er i øjeblikket i gang med at afdække, hvor meget gæld der ligger hos kreditorerne, siger Lars Wind-Johannesen, advokat hos LRP.

Camping & Fritid, der havde adresse på Høegh Guldbergs Gade 44 i Horsens, var leveringsdygtig i blandt andet telte, campingudstyr og friluftsredskaber.

Annonce
Vi har valgt at lukke forretningen, fordi den fysiske butik ikke var rentabel. Det er en ærgerlig situation for medarbejderne og de involverede, men når en butik ikke er rentabel, kan den ikke fortsætte.

Niels Meldgaard Lund-Nielsen

Underskud på 2,5 millioner

Foruden den fysiske butik har Camping & Fritid Horsens drevet en webshop, der både henvendte sig til danske og internationale kunder.

De to salgskanaler gav overskud i både 2016 og 2017, men på det seneste har den samlede forretning givet underskud.

- Selvom vi havde kontinuerlig vækst i nogle år, er det gået dårligt de seneste år, fordi butikken ikke var rentabel, forklarer Niels Meldgaard Lund-Nielsen.

Af virksomhedens seneste regnskab fra 2018 fremgår et underskud på 2,5 millioner kroner før skat og en negativ egenkapital på 2,2 millioner kroner.

Tilbød indhegnet parkering

Camping & Fritid Horsens blev etableret på Marsallé i 2008. Samme år rykkede virksomheden til nye lokaler på Vegavej, inden den fem år senere flyttede sammen med havecentret Family Garden på Vegavej.

I 2017 ventede endnu en flytning, til Høegh Guldbergs Gade 44, hvor firmaet lå frem til konkursen.

Her rådede forretningen over et stort udeareal, der blandt andet blev brugt til at tilbyde campingvognejere indhegnet parkering af deres vogne. Et tilbud, der var aktivt helt frem til konkursen.

- Hvis der er folk, som havde en campingvogn parkeret, da forretningen gik konkurs, kan de henvende sig til os (LRP), og så finder vi en løsning på det, siger Lars Wind-Johannesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Alt aflyst til og med august: Horsens & Friends-direktør er overrasket

Horsens

Konkursramte Dalle Valle om Bytorv Horsens-planer: Alt er uvist

Horsens

Slut med venlige henstillinger: Tirsdag står politiet klar med bødeblokken ved genbrugspladsen

Erhverv

Benedikte lukkede butikken da krisen tog fat: Nu er kunderne vendt tilbage

Annonce