Annonce
Byens Bedste i Odder

Se videoen: Vindere i lange baner ved byens bedste fest i Odder

Stemningen var i top, da Horsens Folkeblad og Odder Avis torsdag havde inviteret til kåring af Byens Bedste.

Odder: Fem glade vindere kunne gå hjem med et diplom og et stykke kunst, da avisen torsdag aften havde inviteret til kåring af Byens Bedste indenfor kategorierne: bedste spisested, bedste oplevelse, bedste service, bedste håndværker og bedste dagligvarebutik. Men det er værd at huske på, at mange andre også var nomineret - og de kan også godt være stolte.

- Så har vi fri i morgen. Jublen ville ingen ende tage hos de ansatte, da tømrermester Christian Stougaard blev kåret som byens bedste håndværker. Foto: Mads Dalegaard

Tryk på billedet ovenfor og se masser af billeder fra eventen.

Avisens journalist fornemmede i hvert fald en stemning af Odder, når byen er bedst, ved eventen, der blev afviklet på Montra Odder Parkhotel. Festen var arrangeret af Horsens Folkeblad og Odder Avis og havde hele 210 deltagere.

Nominerede og vinderne

Byens Bedste Spisested: Nominerede: Vecchio Convento, Alrø Købmandsgård og Brandbygegård. Vinder: Vecchio Convento.

Byens Bedste Oplevelse: Nominerede: Højgaard Park, Fru Møllers Mølleri og Padel 1. Vinder: Fru Møllers Mølleri.

Byens Bedste Service: Nominerede: Phone World, Odder Parkhotel og Odder Fitness. Vinder: Phone World.

Byens Bedste Håndværker: Nominerede: Ken Skovby VVS, møbelpolstrer Nicolai Bisgaard og tømrermester Christian Stougaard. Vinder: Christian Stougaard.

Byens Bedste Dagligvarebutik: Nominerede: Kvickly Odder, Løvbjerg og DagliBrugsen Gylling. Vinder: Kvickly Odder.

Endvidere blev Odder Avis' Initiativpris uddelt. Den gik til Gunnar T. Hansen og Orla Lienhøft for deres indsats i Norsminde Sejlklub. Med æren følger en chek på 2000 kr.

Ganske vist var hovedtemaet som sagt kåring af Byens Bedste, og der blev da også klappet og hyldet, når vindernavnene blev afsløret. Men mindst lige så festligt syntes folk at have det, når mikrofonen var sat på pause, og gæsterne sad ved runde borde og nød først tapas og senere kaffe med hjemmebag. Så blev der i den grad sludret og sunget lidt med, når aftenens solist, Søren Mandrup, enten selv sang gamle Gnags-numre, eller når han blev akkompagneret af sit band. Byfesten har måske nok været aflyst i to år, men 210 gæster samme sted kan altså også give en fornemmelsen af Odder, når byen er bedst, og folk mødes.

Har fri fredag

Tilbage til prisoverrækkelserne: Særlig stor blev glæden ved det runde bord, som rummede tømrermester Christian Stougaard og hans ansatte, da han blev kåret som byens bedste håndværker.

Camilla Toft og Massimiliano Cameli, der ejer den italienske restaurant Vecchio Convento, tog med glæde imod både diplom og keramik, da deres spisested blev kåret som byens bedste restaurant.Foto: Mads Dalegaard

- Yes, så har vi fri i morgen. Det har Christian lovet, lød det begejstret fra de unge håndværkere, som ikke kunne få hænderne ned af bare glæde.

Varehusdirektør Arne Sørensen blev glad for, at Kvickly Odder blev kåret som byens bedste dagligvarebutik. Men han bad også tilhørerne huske på, at man generelt skal støtte lokale virksomheder og butikker. - For der er plads til os alle sammen, sagde han. Foto: Mads Dalegaard

Om butikken er lukket fredag må stå hen i det uvisse, men sikkert er det, at et gennemgående træk i prismodtagernes takketaler var, at de undervejs sendte takken videre til både deres medarbejdere og til kolleger.

Der blev snakket og hygget mellem prisuddelingerne. Foto: Mads Dalegaard

Blandt andet sagde varehusdirektør Arne Sørensen, da Kvickly Odder blev kåret som byens bedste dagligvarebutik, at Odders dagligvarebutikker tilsammen udgør noget helt særligt.

Kim Bækgaard fra Phone World kunne forlade Montra Odder Park Hotel med bevis på, at hans butik yder byens bedste service. Foto: Mads Dalegaard

- Og her mener jeg ikke kun Kvickly og brugserne i Hou og Gylling (som Kvickly Odder ejer. red.) Nej, Løvbjerg hører også til i byen, og med så mange tilbud skal folk huske fortsat at handle lokalt, spise på restaurant lokalt og så videre. Det er det, som gør Odder til en god by, sagde han.

Fru Møllers Mølleri kan nu prale af at kunne tilbyde gæster byens bedste oplevelse. Det takkede ejeren Bodil Møller for. Til højre ses redaktør på Odder Avis Anya Wissendorff. Foto: Mads Dalegaard

"Byens Bedste" arrangementer bliver løbende afviklet i nogle af de byer, hvor JyskFynske Medier har dag- og ugeblade, og ifølge regionschef i koncernen, Mads Salling, skal der nok komme flere af dem i Odder.

Lækker mad og og et godt glas vin. Deltagerne på Montra Odder Parkhotel syntes at nyde aftenen. Foto: Mads Dalegaard

- Jeg er meget imponeret over den sammenhængskraft, som jeg torsdag aften fornemmede i det lokale erhvervsliv. Den finder jeg fantastisk, og kan vi bidrage med en event som Byens Bedste, så gør vi det gerne igen til næste år. For her vist mange vindere, siger han.


Mest læste

Horsens For abonnenter

Nedersøe kunne ikke holde sit løfte: Sundparken er fortsat på ghetto-liste ved indgangen til 2022

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

Horsens

Er du bidt af padel, er der grund til at glæde sig: Her er fem nye padelcentre på vej i Horsens Kommune

Horsens For abonnenter

Skæv belægning og manglende skraldespande fik bestyrer i Graven til at hidkalde borgmesteren: - Det er et opråb. Kan vi ikke gøre noget?

Debat

Krav om rengøring, planter, overdækning og musik. Masser af læserforslag til, hvordan Graven kan gøres pænere

Horsens

Linn tager gerne 20 år mere som frivillig: Hendes flotte ord sikrede idrætsforening stor hæder

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Undskyld, hvis jeg ødelægger den gode stemning …

Horsens

Laudrup og den øvrige elite brugte en lørdag i Horsens: Det er et kæmpe skulderklap, der betyder, vi må have gjort noget rigtigt

Seneste plus

Horsens

Bowlingspil endte i slagsmål og ung mand kaldte betjente for hunde: Politiet blev kaldt ud i Horsens' natteliv

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Horsens

Oplandet trukket i arbejdstøjet: Se listen over klimaproblemer i din landsby

Hedensted For abonnenter

Porte, sten, diger, lave klitter og sandmotor: Her er forslagene til at sikre Juelsminde mod oversvømmelse

Hedensted

20 unge mennesker affyrede fyrværkeri og kanonslag: Politiet kaldt ud til banegård fredag aften