Annonce
Byens Bedste i Odder

Se videoen: Vindere i lange baner ved byens bedste fest i Odder

Stemningen var i top, da Horsens Folkeblad og Odder Avis torsdag havde inviteret til kåring af Byens Bedste.

Odder: Fem glade vindere kunne gå hjem med et diplom og et stykke kunst, da avisen torsdag aften havde inviteret til kåring af Byens Bedste indenfor kategorierne: bedste spisested, bedste oplevelse, bedste service, bedste håndværker og bedste dagligvarebutik. Men det er værd at huske på, at mange andre også var nomineret - og de kan også godt være stolte.

- Så har vi fri i morgen. Jublen ville ingen ende tage hos de ansatte, da tømrermester Christian Stougaard blev kåret som byens bedste håndværker. Foto: Mads Dalegaard

Tryk på billedet ovenfor og se masser af billeder fra eventen.

Avisens journalist fornemmede i hvert fald en stemning af Odder, når byen er bedst, ved eventen, der blev afviklet på Montra Odder Parkhotel. Festen var arrangeret af Horsens Folkeblad og Odder Avis og havde hele 210 deltagere.

Nominerede og vinderne

Byens Bedste Spisested: Nominerede: Vecchio Convento, Alrø Købmandsgård og Brandbygegård. Vinder: Vecchio Convento.

Byens Bedste Oplevelse: Nominerede: Højgaard Park, Fru Møllers Mølleri og Padel 1. Vinder: Fru Møllers Mølleri.

Byens Bedste Service: Nominerede: Phone World, Odder Parkhotel og Odder Fitness. Vinder: Phone World.

Byens Bedste Håndværker: Nominerede: Ken Skovby VVS, møbelpolstrer Nicolai Bisgaard og tømrermester Christian Stougaard. Vinder: Christian Stougaard.

Byens Bedste Dagligvarebutik: Nominerede: Kvickly Odder, Løvbjerg og DagliBrugsen Gylling. Vinder: Kvickly Odder.

Endvidere blev Odder Avis' Initiativpris uddelt. Den gik til Gunnar T. Hansen og Orla Lienhøft for deres indsats i Norsminde Sejlklub. Med æren følger en chek på 2000 kr.

Ganske vist var hovedtemaet som sagt kåring af Byens Bedste, og der blev da også klappet og hyldet, når vindernavnene blev afsløret. Men mindst lige så festligt syntes folk at have det, når mikrofonen var sat på pause, og gæsterne sad ved runde borde og nød først tapas og senere kaffe med hjemmebag. Så blev der i den grad sludret og sunget lidt med, når aftenens solist, Søren Mandrup, enten selv sang gamle Gnags-numre, eller når han blev akkompagneret af sit band. Byfesten har måske nok været aflyst i to år, men 210 gæster samme sted kan altså også give en fornemmelsen af Odder, når byen er bedst, og folk mødes.

Har fri fredag

Tilbage til prisoverrækkelserne: Særlig stor blev glæden ved det runde bord, som rummede tømrermester Christian Stougaard og hans ansatte, da han blev kåret som byens bedste håndværker.

Camilla Toft og Massimiliano Cameli, der ejer den italienske restaurant Vecchio Convento, tog med glæde imod både diplom og keramik, da deres spisested blev kåret som byens bedste restaurant.Foto: Mads Dalegaard

- Yes, så har vi fri i morgen. Det har Christian lovet, lød det begejstret fra de unge håndværkere, som ikke kunne få hænderne ned af bare glæde.

Varehusdirektør Arne Sørensen blev glad for, at Kvickly Odder blev kåret som byens bedste dagligvarebutik. Men han bad også tilhørerne huske på, at man generelt skal støtte lokale virksomheder og butikker. - For der er plads til os alle sammen, sagde han. Foto: Mads Dalegaard

Om butikken er lukket fredag må stå hen i det uvisse, men sikkert er det, at et gennemgående træk i prismodtagernes takketaler var, at de undervejs sendte takken videre til både deres medarbejdere og til kolleger.

Der blev snakket og hygget mellem prisuddelingerne. Foto: Mads Dalegaard

Blandt andet sagde varehusdirektør Arne Sørensen, da Kvickly Odder blev kåret som byens bedste dagligvarebutik, at Odders dagligvarebutikker tilsammen udgør noget helt særligt.

Kim Bækgaard fra Phone World kunne forlade Montra Odder Park Hotel med bevis på, at hans butik yder byens bedste service. Foto: Mads Dalegaard

- Og her mener jeg ikke kun Kvickly og brugserne i Hou og Gylling (som Kvickly Odder ejer. red.) Nej, Løvbjerg hører også til i byen, og med så mange tilbud skal folk huske fortsat at handle lokalt, spise på restaurant lokalt og så videre. Det er det, som gør Odder til en god by, sagde han.

Fru Møllers Mølleri kan nu prale af at kunne tilbyde gæster byens bedste oplevelse. Det takkede ejeren Bodil Møller for. Til højre ses redaktør på Odder Avis Anya Wissendorff. Foto: Mads Dalegaard

"Byens Bedste" arrangementer bliver løbende afviklet i nogle af de byer, hvor JyskFynske Medier har dag- og ugeblade, og ifølge regionschef i koncernen, Mads Salling, skal der nok komme flere af dem i Odder.

Lækker mad og og et godt glas vin. Deltagerne på Montra Odder Parkhotel syntes at nyde aftenen. Foto: Mads Dalegaard

- Jeg er meget imponeret over den sammenhængskraft, som jeg torsdag aften fornemmede i det lokale erhvervsliv. Den finder jeg fantastisk, og kan vi bidrage med en event som Byens Bedste, så gør vi det gerne igen til næste år. For her vist mange vindere, siger han.


Mest læste

Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Horsens

Yvonne fik hjernerystelse, brækkede næsen og slog tænderne løse på parkeringspladsen foran Lidl: Ejer anerkender problem - kanterne er simpelthen for små

Seneste plus

Horsens

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

Så kan grænsehandlen eksplodere: Tyskland drøfter nu nedsat moms på dagligvarer

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet