Annonce
Horsens

Se videoen - Kristine vil lade sig teste flere gange om ugen for at komme i fitnesscenter: Træning er mit drug

Blandt fitnessmedlemmer bliver der talt ned til torsdag 6. maj, hvor landets fitnesscentre atter får lov til at åbne.

Horsens: - Nu har vi ventet på det i mange måneder, så jeg er klar.

Begejstringen var ikke til at tage fejl af, da Kristine Broen, medlem af Fit&Sund, tirsdag satte ord på nyheden om, at landets fitnesscentre kan genåbne torsdag 6. maj.

I de seneste uger har hun dyrket udendørs fitness i en pavillon på parkeringspladsen foran Fit&Sund på Langmarksvej, og selvom det har givet hende fine betingelser for at holde formen ved lige, har der manglet noget.

Annonce


Men jeg vil træningen mere. Det er mit drug. Så jeg kommer helt sikkert til at blive testet flere gange om ugen for at få lov til at komme ind at træne.

Kristine Broen, medlem af Fit&Sund


- Jeg har deltaget på flere hold om ugen, og det har stillet min største sult. Det som har manglet, er det sociale aspekt. Tit (da fitnesscentrene var åbne, red.) har man siddet og drukket en kop kaffe både før og efter træning med dem, som man plejer at mødes med, siger hun.

Genåbningen kommer dog ikke helt uden en pris, for fremover skal Kristine Broen og andre fitnessmedlemmer fremvise et coronapas, inden de sætter sig op på spinningcyklen. Det forhold er hun ikke fan af.

- Der opstår jo en eller anden form for barnlig trodsighed. At så vil jeg ikke. Men jeg vil træningen mere. Det er mit drug. Så jeg kommer helt sikkert til at blive testet flere gange om ugen for at få lov til at komme ind at træne, siger Kristine Broen.

Bedre faciliteter indendørs

Kristine Broen var blandt de seks medlemmer, der tirsdag eftermiddag var at finde i pavillonen på Langmarksvej for at træde watt i spinning-pedalerne.

Til at guide dem gennem træningen havde instruktør Kenn Lundum sat sig i sadlen, og han glæder sig ligesom Kristine Broen over, at det inden længe bliver muligt at søge indendørs.

- Det er fantastisk, at vi kan komme i gang igen. De medlemmer, jeg har mødt i dag, virker glade og tilfredse, siger Kenn Lundum, der gerne havde taget dagens træning indendørs.

Instruktør Kenn Lundum fik trods kolde omgivelser sveden frem hos de seks Fit&Sund-medlemmer, som tirsdag eftermiddag satte sig i spinning-sadlen på Langmarksvej. Foto: Claus Skovholm

- Indenfor er der bedre faciliteter og udluftning, og herude er der koldt indimellem. En dag som denne kunne det være fint at være inde, siger han.

Foruden kravet om coronapas følger der med genåbningen af fitnesscentrene et forsamlingsloft på 25 personer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Efterkommere var helt vildt stolte: Modstandsfolk æres med vejnavne i helt ny bydel

Horsens

Kvik borger afslørede narkohandel

Horsens For abonnenter

Intens stemning ved retten: Dømte for dødsvold ført væk i håndjern under tilråb fra vennerne

Annonce