Annonce
AC Horsens

Se videoanalyse: AC Horsens straffet hårdt og sat tilbage i topstriden

Horsens: Den kloge narrer den mindre kloge. Det blev slået fast, da AC Horsens tabte for første gang i fem kampe og måtte se FC Fredericia rejse hjem med en sejr på 3-1.

FC Fredericia straffede benhårdt, at hjemmeholdet havde et svagt punkt i venstre forsvarsside, og offensivt havde AC Horsens ikke den fornødne skarphed til at omsætte en stribe gode chancer i mål.

Med nederlaget er AC Horsens fortsat nummer fem i 1. division med 13 point, og med nederlaget til FC Fredericia er der nu syv point op til de top pladser, der giver adgang til oprykning til foråret.

Annonce

AC Horsens fik en drømmestart på kampen, da Magnus Jensen pandede opgørets første hjørnespark i nettet til 1-0. FC Fredericia svarede igen med to scoringer af Samson Iyede og Kristian Kirkegaard i en meget underholdene første halvleg. FC Fredericia fulgte op med afslutning på overliggeren, men AC Horsens slap med skrækken og var kun bagud med 2-1 efter de første 45 minutter.

Lubambo Musonda kom på banen i anden halvleg, men han kunne ikke ændre på kampens udvikling. Foto Ludvig Dittmann

AC Horsens åbnede anden halvleg med et par gode afslutninger, men det var Kristian Kirkegaard, der slog til med målet til 3-1, da AC-defensiven tøvede, så han kunne få lov til at afslutte på kanten af feltet.

AC Horsens kom frem til mange afslutninger, men skarpheden og kvaliteten var ikke høj nok, og på den baggrund kan der ikke indvendes noget imod gæsternes sejr.

Jens Berthel Askou gav debut til Mikkel Lassen og Anders K. Jacobsen. Det sendte Alexander Ludwig og Lumbambo Musonda ud på bænken. Thor Lange måtte også tage plads på bænken i forhold til det hold, der slog Lyngby med 2-1. Det gav plads til Lirim Qamili i startopstillingen.

De to holds startopstillinger.

AC Horsens: Matej Delac, James Gomez, Malte Kiilerich, Magnus Jensen, Mikkel Lassen, Janus Drachmann, Jonas Gemmer, Thomas Santos, Lirim Qamili, Casper Tengstedt, Anders K. Jacobsen.

FC Fredericia: Alexander Nybo, Nicolaj Ritter, Erik Nissen, Jeppe Gertsen, Christian Ege, Alexander Jensen, Valance Nambishi, Mathias Kristensen, Patrick Egelund, Kristian Kirkegaard, Samson Iyede.

AC Horsens spiller igen på lørdag ude mod Hobro.

Annonce
Horsens For abonnenter

Langt fra første gang: 35-årig sendte dickpics og truede piger til at sende nøgenbilleder, mens han var i behandlingsdom for tilsvarende kriminalitet

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Horsens For abonnenter

Se visualiseringerne af omstridt omfartsvej: Stor landskabsbro på otte søjler gennem naturskøn ådal er på tegnebrættet

Horsens

Nyt svar fra ministerium: Bådvraget i fjorden kan få lov at blive liggende

Hedensted For abonnenter

Bliver dit nabolag også tilgodeset? Se listen over ekstraordinært mange nye byggegrunde

Brædstrup

Udvidelse af hal, julebelysning og en skovtrold: Budgetforlig kastede lidt af hvert af sig

Nyhedsbrev For abonnenter

Dagens overblik: Få styr på de vigtigste lokale historier på fem minutter

Horsens

Dement beboer gik hjemmefra og blev fundet død: Alle procedurer er fulgt både før og efter, han forlod plejehjemmet

Kultur

Lidende Elton John udskyder dele af den farvel-turné, der skal forbi Horsens i 2022

Erhverv

Stjerneadvokat afsløret: Skal betale millionbeløb tilbage

Sport

Drømmen om OL lever: Dramatisk kollision i kapsejlads var et stort antiklimaks for Horsens-sejler

HH Elite For abonnenter

HH Elite i vild optur: Jan Leslie forvandlede døde høns til et vinderhold med stærke keepere og blev belønnet med en sejr

Horsens

Beboere skal genhuses efter brand i villa

Annonce