Annonce
Østjylland

Se ny reklamevideo for Smilets By: Århusianerne skal være turister i egen by

Fotos: Jens Thaysen, Kim Haugaard og Annelene Petersen
Ny kampagne med sloganet 'Smilet Lever' skal genåbne århusianernes øjne for alt det fantastiske byen byder på.

AARHUS:  Hvornår har du sidst taget en dukkert i havnebadet, shoppet i de små butikker i Latinerkvarteret, gået en runde i regnbuen eller nydt udsigten fra toppen af Moesgaard Museum?

En ny kampagne for 'Smilets By' genbruger det gamle slogan med et lille twist, så det bliver til  "Smilet lever". Og det skal genåbne århusianernes øjne for alt det fantastiske, Aarhus byder på og puste fornyet liv i byen og i omsætningen.

Selv om en kontrolleret genåbning nu er godt i gang, er butikker, restauranter, caféer, kulturinstitutioner, hoteller med videre fortsat i en svær situation på grund af corona.

Annonce

For at hjælpe branchen og understøtte alt det liv og atmosfære, der gør Aarhus unik, går Aarhus Kommune, Aarhus Cityforening, VisitAarhus og andre af byens aktører nu sammen for at få århusianerne til at blive turister i egen by og sætte gang i omsætningen.


Nogle gange bliver man blind for det, der er lige foran næsen på én.

Borgmester Jacob Bundsgaard


"Vi har så mange fantastiske attraktioner, seværdigheder, shopping-muligheder, spisesteder og overnatningstilbud i vores by, at turisterne flokkes om at komme hertil. Men nogle gange bliver man blind for det, der er lige foran næsen på én. Derfor sætter vi nu gang i en kampagne for Aarhus til århusianerne, så endnu flere får lyst til at bruge løs af de mange tilbud, som vores by byder på og så smilet for alvor kan vende tilbage til Aarhus,” siger borgmester Jacob Bundsgaard.

Sådan ser logoet for kampagnen Smilet Lever ud.

#smiletlever

Et hurtigt arbejdende udvalg under navnet ”Mere gang i Aarhus City” er netop nu ved at igangsætte en række tiltag for at understøtte sommerstemningen og omsætningen i bylivet frem mod Aarhus Festuge, der starter i slutningen af august.

Første tiltag er et fælles kampagnemateriale, som rulles ud i disse dage. Kampagnematerialet består af hashtagget #smiletlever, en kampagnevideo, der kører på TV2 Østjylland og TVAarhus hele sommeren og andre kampagneelementer, som skal åbne borgernes øjne op for alt det skønne, byen byder på, så der kan pustes mere liv i Aarhus så hurtigt som overhovedet muligt.

”Aarhus byder på så meget, men nogle gange skal vi borgere lige mindes om de oplevelser og muligheder, der er i baghaven. Ved at gå sammen kan vi nå bredt ud og inspirere en masse til at bruge byen og alle dens muligheder,” siger Pia Lange Christensen, direktør i VisitAarhus.

Aarhus Kommune støtter initiativerne i ”Mere gang i Aarhus City” med samlet 1 million kroner.

Se den nye video for Aarhus her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce