Annonce
Sport

Se med i aften: Vi sender direkte fra stort speedwaybrag


Speedway: Det kan kun gå hen at blive et helt forrygende speedwayræs, når hovedparten af den danske elite onsdag aften skal kæmpe om at komme videre i kvalifikationen til VM-serien og EM-serien.

Og den gode nyhed er, at du har alletiders mulighed for at se med.

Vi viser nemlig løbet direkte.

Annonce

Er du abonnent, har du naturligvis adgang til vores udsendelse.

Er du ikke abonnent, kan du gå ind i menuen oppe i højre hjørne og klikke på 'køb abonnement'. Det er meget nemt og brugervenligt.

Vi håber naturligvis meget på, at du vil se med.

Startsnoren går op første gang klokken 18.30 - og vi sidder klar bag mikrofonerne sammen med speedwaylegenden Erik Gundersen cirka 10 minutter før starten på løbet.

Heatskemaet er blevet offentliggjort - og allerede i aftenens første heat skal vi se den tidligere grandprix-vinder Kenneth Bjerre.

Han har i øvrigt har banerekorden på Granly Speedway Arena. Den satte han tilbage i 2017, hvor han kun skulle bruge 56.5 sekunder om at køre de fire omgange, så han ved i hvert fald, hvordan man finder rundt på banen.

I heat 1 skal Bjerre op mod Mikkel Michelsen, der er tidligere individuel europamester, Frederik Jacobsen og Mads Hansen.

På gensyn kl. 18.20 til en hæsblæsende speedwayaften.

Kenneth Bjerre er blandt favoritterne på Granly Speedway Arena onsdag aften. Husk at se løbet her på sitet. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet har anholdt to og jagter flere: Bankede 20-årig og smed ham i bagagerummet, inden de kørte galt

Annonce