Annonce
Kultur

Fik du set: Succesforfatter Jens Henrik Jensen svarer på spørgsmål om sin kommende bog - og meget mere

Jens Henrik Jensen har for nyligt meddelt, at der er en femte bog på vej i serien om krigsveteranen Niels Oxen. Den og meget mere om forfatteren kan du blive klogere på her.

Horsens: Forfatter Jens Henrik Jensen har en femte bog på vej i den populære serie om Niels Oxen, hvor der i øvrigt også er en filmatisering af de første tre på tegnebrættet.

Kan han fortælle mere om den kommende roman? Er der nyt om filmatiseringen? Og hvor får han egentlig inspirationen fra til sine succesfulde bøger?

Det er nogle af det spørgsmål, som forfatteren fra Søvind giver svar på, når han gæster Horsens Folkeblad.

Annonce

Du kan se med live i toppen af artiklen her. Udsendelsen starter 19.30.

Samtidig kan du også stille spørgsmål til Jens Henrik Jensen, mens udsendelsen er i gang. Send dem til folkebladet via mailadressen ts@hsfo.dk eller brug spørgeformularen herunder:

Jens Henrik Jensen er uddannet journalist med en fortid på bland andet JydskeVestkysten. I 1994 gik han i gang med sin første roman, Wienerringen, der kom på gaden i 1997.

Siden er det blevet til flere krimier og spændingsromaner med placeringer højt på bestsellerlisterne i Danmark og i udlandet.

Trilogierne om CIA-agenten Jan Jordi Kazanski og krimminalassistent Nina Portland er populære, men særligt bøgerne om krigsveteranen Niels Oxen har taget læserne med storm, og de tre første er der planer om at filmatisere.

Jens Henrik Jensen har siden 2015 været forfatter på fuld tid, og i 2019 fik han Martha Prisen, der uddeles af Bog & Idé og i sin tid blev stiftet med titlen "Danskernes Yndlingsforfatter".

Jens Henrik Jensen svarer på spørgsmål fra både læserne og avisens journalist. PR-foto/grafik
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Så faldt dommen efter dødsvold i Lunden: To mænd kendt skyldige i vold med døden til følge

Hedensted For abonnenter

Byrådsmedlem nægter holdningsskifte efter stemmeflyt: - Jeg havde sagt ja til noget, jeg i bund og grund ikke var enig i

Annonce