Annonce
Hedensted

Se kortet: Bygrupper flyder over med opslag om hærværk og rod

Smadrede havestole, efterladte øldåser, sprutflasker og cigaretskodder samt ødelagte offentlige faciliteter er blandt nogle af de ting, der de sidste måneder er blevet fotograferet og lagt ud på sociale medier i Hedensted Kommune. Collage af privatfotos
Sommer er lig med at mødes ude i det offentlige rum. Det mærkes også på de sociale medier, hvor der jævnligt lægges billeder ud af, hvad der er tilbage morgenen efter en hyggelig aften.

Hedensted/Tørring/Juelsminde: "Knuste flasker og skodder i massevis: Unge blæser på oprydning efter sommerfester."

Sådan lød en overskrift forleden i avisen, hvor SSP i Hedensted Kommune bad forældre om hjælp til at kigge efter deres unge, som fredag efter fredag mødes ved bålhytten ved Hedensted Skole og efterlader området med rod og knuste flasker.

Men SSP er langt fra de eneste i Hedensted Kommune, der gør opmærksomme på rod og hærværk i det offentlige rum.

I flere af lokalsamfundene i kommunen bliver der på de sociale medier jævnligt gjort opmærksom på, at der er efterladt affald og knuste glasskår eller måske ligefrem begået hærværk i bålhytter eller parker.

Folkebladet har gennem længere tid holdt øje med disse opslag på sociale medier. Se på kortet herunder de opslag og episoder, vi har registreret i 2019.

Sagen kort

I løbet af de seneste uger har der været problemer omkring Hedensted Skole med store grupper af unge, der samles ved skolens bålhytte til fest og efterlader rod.

Skoler, ungdomsskolemedarbejdere og politi i Hedensted-området har opfordret forældre til at snakke med deres unge om problemet.

 

Rask Mølle

Annonce

Glud

Annonce

Uldum

Annonce

Tørring

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce