Annonce
AC Horsens

Se highlights: AC-triumf mod AGF - drømmedebut til Junker

Kasper Junker scorede i sin debut for AC Horsens og mod sin gamle klub AGF. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Horsens: AC Horsens har i den grad savnet en angriber, og Kasper Junker viste i sin debut, at han er et godt bud på en spiller, der kan udfylde den rolle.

Han fik en flot debut, scorede til 1-0 og leverede en stor indsats mod sine tidligere holdkammerater. Det rakte til en sejr på 3-2, og dermed fik AC Horsens den første sejr på hjemmebane i denne sæson og samtidig led AGF sæsonens første nederlag.

Med sejren kravlede AC Horsens ind i top seks og står nu noteret for 13 point for ni kampe.

AC Horsens fik kampens første store chance efter 10 minutters spil, da Bjarke Jacobsen og Sammy Skytte fik afsluttet tæt under mål. Bolden hoppede på målstregen, inden der blev fløjtet for frispark til AGF-keeperen.

Minuttet efter slog Peter Nymann et indlæg perfekt ind i hovedet på Kasper Junker, der elegant headede bolden i mål til 1-0 mod sine tidligere holdkammerater.

AGF svarede hurtigt igen, da Mustapha Bundu fik lov til at dreje omkring sig selv i AC Horsens' felt og sende bolden i mål til 1-1.

Aarhusianerne kom også til en god mulighed efter 24 minutters spil, men Thomas Kortegaard fik sparket bolden til hjørnespark tæt under mål.

AC Horsens havde op til kampen brugt en del tid på dødbolde, og det gav bonus efter 32 minutter. Et kort hjørnespark til forreste stolpe blev prikket i mål til 2-1 af Søren Reese.

Hallur Hansson ville også være med, og få minutter før pausefløjtet tog han chancen fra kanten af feltet, og hans afslutning blev rettet af og hoppede i mål til 3-1.

Anden halvleg fik en dramatisk start, da Kasper Junker blev fældet, og dommer Anders Poulsen pegede på straffesparkspletten. Hallur Hansson havde lagt bolden på pletten, da kendelsen blev ændret til et frispark på kanten af feltet.

Situationen var i mellemtiden blevet vist på storskærm, og det så ud til at få indflydelsen på ændringen af straffesparket til et frispark. Stemningen på Casa Arena blev ikke bedre af, at dommeren på det efterfølgende frispark overså et klokkeklart hjørnespark til hjemmeholdet.

Få minutter senere fik AGF en omstillingsmulighed, som endte i en AGF-scoring sat ind af Casper Højer Nielsen.

Dramatikken nåede et nyt højdepunkt, da Mustafa Amini fik direkte rødt kort efter en batalje med Hallur Hansson.

AGF jagtede en udligning, og Mmaee var tæt på med et kvarter igen, men hans hovedstød strøg tæt forbi mål.

De to hold:

AC Horsens: Matej Delac, Thomas Kortegaard, Søren Reese, Mathias Nielsen, Peter Nymann, Hallur Hansson, Sivert Heltne Nilsen, Bjarke Jacobsen, Rune Frantsen, Sammy Skytter, Kasper Junker.

AGF: Oscar Whalley, Casper Højer Nielsen, Jesper Juelsgård, Niklas Backman, Dino Mikanovic, Tobias Sana, Adama Guira, Mustafa Amini, Jakob Ankersen, Jens Stage, Mustapha Bundu

AC Horsens spiller igen mandag den 24. september ude mod OB.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Panduro advarer mod billethajer: - Svindelfirmaerne går ikke kun efter de store, udenlandske artister

Annonce