Annonce
Hedensted

Se de fede billeder: Kæmpe karavane af superbiler gjorde hold i Løsning

Der var mulighed for at komme helt tæt på nogle af verdens dyreste og mest luksuriøse biler, da 46 biler med i alt 20.000 hestekræfter fredag eftermiddag kom til Løsning.
Annonce

Løsning: 46 biler, de fleste af os kun kan drømme om at eje, lagde fredag eftermiddag vejen forbi Løsning.

Der var mærker som McLaren, Lamborghini, Porsche, Rolls Royce og Ferrari med i karavanen, der gjorde tre timers ophold på E-park Danmark på Frederikslystvej på turen fra København til Aalborg.

Selvom bilerne, der ifølge arrangørene blev kørt af rigmænd, bilentusiaster og levedamer, uden problemer kunne komme langt hurtigere frem, så er turen planlagt til at tage tre dage med flere stop undervejs.

Arrangementet Cool Car Race handler nemlig ikke om at komme først, men om at samle penge ind til herboende børn, som har brug for en hjælpende hånd - og om at mødes at have det sjovt.

- Jeg er primært med for det sociale og for at netværke, fortalte Mike Nielsen, der har deltaget i løbet flere gange med sin BMW M6 og var en af de første, der drejede ind på parkeringspladsen på Frederiklystvej.

Cool Car Race varer i tre dage med flere stop undervejs. Her er det tid til eftersyn i Løsning. Foto: Yilmaz Polat
Annonce

Bueskydning og væddemål

Her kunne lokale komme og kigge nærmere på de luksuriøse biler, mens løbsdeltagerne spiste frokost og lavede "drengerøvsaktiviteter", der blandt andet indebar bueskydning og væddemål.

Ved 16-tiden blev der gasset op igen, da de 46 biler skulle videre til Aarhus.

Cool Car Race 2019 er ottende udgave af begivenheden, og det er indtil nu lykkedes organisationen at indsamle mere end fire mio kr. til velgørenhed.

Nogle af verdens dyreste biler lagde i går vejen forbi Løsning. Foto: Yilmaz Polat
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Skoleleder efter forfærdelig ulykke under udflugt: - Vi kunne ikke have gjort noget anderledes

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce