Annonce
forside

Se Danmark: Trængsel i Hakkebakkeskoven

Odense: Bag kulisserne på H.C. Andersen Festspillenes vinterforestilling Dyrene i Hakkebakkeskoven. Foto: Nils Svalebøg

Avisens fotografer fortæller om mennesker og naturen i billeder fra det halve land. Se deres bedste fotos i dette daglige galleri.

Odense: Bagermester, klatremus, bamse, ræv og alle de andre figurer fra Hakkebakkeskoven er i disse uger ved at gøre klar til at træde op på scenen, når H.C. Andersen Festspillene opfører deres vinterforestilling på Magasinet i Odense. Pressefotograf Nils Svalebøg kiggede med bag kulisserne i den travle skov og kom hjem med en stemningsfuld billedserie fra omklædningsrummene.

Annonce
Holstebro: Morgenstund har guld i mund over Hjerm og Holstebro. Foto: Johan Gadegaard
Rinkenæs: Det gamle kro i Rinkenæs rives ned - og så skal der bygges nyt vandværk. Foto: Timo Battefeld
Karup: Karup kartoffelmelfabrik er i gang med stort nybyggeri. Foto: Morten Pedersen
Randers: Julepynten tages ned, mens solen står op over Randers. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Byrådsmedlem i replik: Vi skal aldrig have genindført den erhvervsfjendtlige dækningsafgift - aldrig!

Læserbrev: 28. november skrev Kim M. Bekker et læserbrev, hvori han slog et slag for genindførelsen af dækningsafgiften for virksomhederne i Horsens Kommune. Indtægten fra dækningsafgiften skulle således øremærkes til finansiering af en lettelse i grundskylden for boligejere. Kim opfordrede ligeledes os politikere til at tilkendegive vores mening om dette forslag. På vegne af Liberal Alliance kan jeg relativt hurtigt tilkendegive vores holdning: Vi skal aldrig have genindført den erhvervsfjendtlige dækningsafgift - aldrig! I Liberal Alliance mener vi, at skatter og afgifter i Horsens Kommune skal begrænses, fordi det giver gode muligheder for, at virksomhederne i kommunen kan vokse, ekspandere og skabe flere jobs - og måske endda trække nye virksomheder til. At genindføre nye, erhvervsfjendtlige skatter og afgifter vil blot give den modsatte effekt og sende et rigtig skidt signal til omverdenen om, at vi i Horsens ikke vil væksten, ikke vil erhvervslivet og ikke ønsker at tiltrække flere jobs. I Liberal Alliance har vi ikke så gode erfaringer med at kravle op i træer. Alligevel vover jeg klatreturen og meddeler, at Liberal Alliance aldrig kommer til at lægge mandat til en genindførsel af dækningsafgiften i Horsens Kommune. Omvendt kan jeg love husejerne i Horsens Kommune, at vi fortsat vil kæmpe for at lette grundskylden for boligejerne - som vi har gjort hvert eneste år til budgetforhandlingerne, siden LA blev repræsenteret i byrådet for 10 år siden.

Erhverv For abonnenter

Håndværk og håndmadder giver smør på brødet: Otte nye regnskaber fra lokale firmaer

Annonce