Annonce
Indland

Se Danmark: Flyvende helte mindet

Skærtoft: 75-året for det amerikansk bombefly Stormy Weather styrt ved Nørreskoven blev markeret ved en højtidelighed. Præcis på tidspunktet for styrtet, fløj to F-16 fly over forsamlingen. Foto: Timo Battefeld
Som læsernes øjenvidner fortæller avisens fotografer historier i billeder fra Danmark vest for Storebælt. Se nogle af deres bedste billeder i dette daglige fotogalleri.

Skærtoft: Alle 10 besætningsmedlemmer overlevede, da det amerikanske B-17 bombefly med kælenavnet Stormy Weather nødlandede på en mark ved Skærtoft under Anden Verdenskrig. Det var forleden præcis 75 år siden, og begivenheden blev markeret med bl.a. overflyvning af to F-16 fly.

Annonce
Sdr. Omme: Private dagplejere er nogle af dem, der også skal bruge Naturrum Sdr. Omme. Det gør de i dag, som er det årlige møde med alle i hele kommunen. Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Læge har gjort det før: Opdagede tegn på kræft hos fremmed i Bilka-kø

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Hedensted

Jørgen leder efter sin ukendte helt fra Bilka-køen: - Han kiggede mig direkte i øjnene

Annonce