Annonce
Danmark

Se Danmark: Et værdigt farvel til kæledyrene

Hedensted: Døden er også en del af livet, og hos Dansk Dyrekremering i Hedensted arbejdes der ihærdigt og professionelt, så pårørende kan få sagt farvel til deres kæledyr på den bedst mulige måde. Foto: Jens Thaysen
Som læsernes øjenvidner er avisens fotografer hver dag på farten for at fortælle historier i billeder. Se nogle af deres bedste i dette daglige fotogalleri.

Hedensted: Det er et job med både praktiske og følelsesmæssige aspekter at arbejde hos Danske Dyrekremering i Hedensted. Her sørger man hver uge for, at omkring 35 døde dyr kommer herfra på en værdig måde. Fotojournalist Jens Thaysen fortæller sammen med journalist Nicolai Foldgast historien om den særprægede virksomhed, hvor dyr helt op til heste bliver kremeret.

Annonce
Horsens: Horsens Kommune holdt nytårskur i Forum Horsens. Foto: Morten Pape
Holstebro: Det blå gulv ser måske ikke ud af meget, men det er forsynet med et væld af fjedre under sig, og så er det en forudsætning for tricking, som Simon Juhl, næstformand i Vestjysk Parkour- og Boulderklub, her demonstrerer et trick fra. Foto: Morten Stricker
Jels: Gæs over Jels Søerne. Foto: Annett Bruhn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Horsens

Jysk bygger om: Genåbner på fredag

Annonce