Annonce
Brædstrup

Se billederne: Kendt skuespillerpar fra Pejseshow blev viet i kirken

Skuespillerparret Mikkel Schrøder og Christine Astrid blev viet søndag i Sankt Nicolai Kirke.Foto: Helene Thau Jackson.
Christine Astrid og Mikkel Schrøder er kolleger på både Pejseshow i Brædstrup og på Rottefælderevyen i Svendborg. Søndag blev skuespillerparret mand og kone.

Svendborg: Kirkeklokkerne lød over Svendborg søndag ved middagstid, og da Christine Astrid og Mikkel Schrøder trådte ud af Sankt Nicolai Kirke lidt over en halv time senere var det som ægtepar.

Parret, der begge spiller i Pejseshow i Brædstrup og i Rottefælderevyen i Svendborg, havde valgt Sankt Nicolai Kirke i Svendborg til vielsen pinsesøndag.

- Det var den eneste dag, der passede. Vi har simpelthen haft så travlt med arbejde de sidste to år, fortæller brudgommen, Mikkel Schrøder, der måtte gå lidt forsigtigt på grund af en fibersprængning, som han fik på scenen i Svendborg sidst i maj.

Mikkel Schrøder medvirkede for første gang i Pejseshow i 2008 og har siden 2012 været producent og kreativ leder af showet. Christine Astrid medvirker som skuespiller for fjerde år i træk.

Parret står på scenen i Rottefælderevyen til og med den 24. august, hvorefter de drager til Brædstrup, hvor Pejseshow 2019 har premiere den 6. september.

Annonce
125 gæster var inviteret til at fejre brudeparret. Foto: Helene Thau Jackson.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce