Annonce
Odder

SCU holder 11 dimissioner og live-streamer dem

Hele 11 gange skal eleverne fra EUX Business i Odder og de øvrige klasser fra Skanderborg-Odder Center for Uddannelse smide deres studenterhuer i vejret.
Annonce

Odder: Normalt fejres sommerens studenter med én samlet dimission. Men på grund af sundhedsmyndighedernes retningslinjer skal dimissionen i år foregå klassevis.

Skanderborg-Odder Center for Uddannelse (SCU) har taget udfordringen op og holder ikke bare én, men hele 11 dimissioner. Det gælder også for EUX Business-klassen, der går på campus i Odder.

Derfor er der lagt en detaljeret tidsplan for de mange dimissioner, der afholdes over to dage 25. og 26. juni. Her vil der både være tale, sang og fotografering på plænen. Hver student må tage op til fire gæster med.

- Dimission er en stor og bevægende dag for både studenter og deres nærmeste. Derfor har vi valgt at gennemføre en traditionel dimission, eller så traditionel som vi nu kan gøre det, så vi i fællesskab kan sætte et højtideligt punktum for deres ungdomsuddannelse og sende dem videre ud i verden. Det har været et meget anderledes skoleår, og derfor er det vigtigt at holde fast i traditionen, siger SCUs direktør Pia Marlo, som skal holde årets dimissionstale 11 gange.

Annonce

Dimission livestreames

Af hensyn til pårørende, som er syge, eller som på grund af eventuel smittefare ikke har lyst til at komme til dimissionen på skolen, har SCU som noget nyt i år valgt at live-streame samtlige dimissioner på skolens hjemmeside scu.dk. Dermed kan de 11 dimissioner ses hjemmefra.

- Vi vil gerne vise hensyn til dem, der ikke har mulighed for at deltage på skolen. Med live-streaming kan de stadig være en del af begivenheden, fastslår Pia Marlo.

Live-streamingen foregår på scu.dk. Her er der på forsiden et direkte link til streamingen af årets dimissioner. Program og tidsplan for dagen findes også på scu.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Hedensted

Galleri udstiller samlerobjekter

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce