Annonce
Horsens

Sct. Ibs Skole vinder national kommunikationspris for sin hjemmeskolesang

Sct. Ibs Skole modtager prisen 18.november, men årets pris-event bliver i år en onlinebegivenhed, man kan følge hjemmefra.
Sct. Ibs Skole får Severin-Prisen 2020 for godt online skoleindhold med en musikvideo om hjemmeskole fra forårets nedlukning.

Horsens: 'Hjemmeskolesangen' fra Sct. Ibs Skole var et hit blandt dem, som stemte til Severin-Prisen 2020 for godt online skole-indhold.

Sangen fik knap halvdelen af de 900 stemmer, og prisen blev vundet foran Den Skandinaviske Designhøjskole og Grundtvigs Højskole. De tre skoler er nomineret for tydelig og autentisk værdiformidling i det digitale rum.

Det fortæller Vostok Kommunikation i en pressemeddelelse.

Annonce

På den vindende video ser man elever på mellemtrinnet danse ’sammen hver for sig,’ til en sangtekst, som de også har skrevet over nettet til musik af lærer og komponist Andreas Nim.

Videoen er ifølge juryen et godt eksempel på internettets positive muligheder i en tid, hvor fysisk samvær er og har været vanskeligt.

Skoleleder Dan Ingemann Jensen er begejstret for dagens nyhed.

- Prisen er et flot skulderklap til både vores engagerede lærere og elever. Det er dejligt, at vores brug af sociale medier kan bidrage til de gode eksempler. Det får os helt sikkert også til at tænke endnu mere over kvalitet i vores online-arbejde i fremtiden, siger Dan Ingemann Jensen.

Sct. Ibs Skole modtager prisen 18.november, men på grund af covid-19 er årets pris-event flyttet fra den vindende skole til studiefaciliteter på Lunderskov Efterskole. Man kan livestreame eventet på Sct. Ibs Skoles Facebook-side eller Vostok Kommunikations Facebook-side.

Annonce
Horsens For abonnenter

Mand fik hugget lillefingeren af: 27-årig skal fem år i fængsel for øksevold

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Problemer med aflevering af freetrailerne på Smedetorv fortsætter: Nu tager Ikea konsekvensen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Sport

Vanvittig buzzer beater sikrede Horsens IC-sejr i allersidste sekund: Derfor er der pres på, hvis holdet skal nå at spille sig tilbage i medaljestriden

Horsens

Priserne stiger fortsat - men i langsommere tempo: Man kan stadig tjene pænt på at sælge huset i 2022

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Horsens For abonnenter

Cykelholdet Sund Vilje blev skelsættende for Flemmings liv: Nu cykler han til Paris med sit eget lille hold

Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Horsens

Jeg er blevet gravid, mens jeg er i et barselsvikariat - kan min chef fyre mig, når jeg fortæller det?

Erhverv For abonnenter

Henrik taber 100 kroner for hver gris, han sender ud af stalden

Odder

Ny borgmester vil lave politik sammen med borgerne: Hvis vi ikke involverer borgerne, bliver lokalpolitik rendyrket magt

Annonce