Annonce
Horsens

Schur vokser videre: Køber Vejle-virksomhed med 130 ansatte

Schur International har opkøbt Emballagegruppen i Vejle. Arkivfoto
Emballage-koncernen Schur International A/S i Horsens har købt Emballagegruppen i Vejle - en virksomhed som beskæftiger 130 ansatte, og som sidste år omsatte for 180 millioner kroner.

Horsens: Schur International A/S bliver endnu større.

Emballage-giganten fra Horsens har nu været på opkøb i Vejle, hvor Schur pr. 14. august overtager virksomheden Emballagegruppen.

Emballagegruppen producerer dels kartonemballage og dels label-produkter på to lokationer i Vejle.

Virksomheden omsætter årligt for cirka 180 millioner kroner og beskæftiger 130 personer, oplyser Schur, som sidste år omsatte for tæt på halvanden milliard kroner og internationalt beskæftiger cirka 800 medarbejdere.

De 130 job i den opkøbte virksomhed er ikke i fare. Schur har købt Emballagegruppen for at sikre sig mere kapacitet til at følge med væksten i koncernen, fortæller Hans Schur, administrerende direktør i Schur International A/S.

- Produktionen fortsætter som hidtil hos Emballagegruppen i Vejle, som skal hjælpe med at løse vores udfordringer med hensyn til produktionskapaciteten. På sigt forventes det at betyde flere arbejdspladser i Vejle, siger han.

Emballagegruppen besidder desuden nogle teknologier, som ifølge Hans Schur er interessante for Horsens-koncernen at få del i. Det gælder formpressede bakker i karton, label-produkter og en såkaldt cold foil-teknologi, fortæller direktøren.

Annonce
Emballagegruppen har været kendt for at levere høj kvalitet og service til en stabil skandinavisk kundekreds, og vi glæder os til at fortsætte og videreudvikle samarbejdet med disse kunder.

Hans Schur, administrerende direktør i Schur International A/S

Ejerskab kortere end planlagt

Emballagegruppen var indtil 2019 et datterselskab til den familiejede Vejle-koncern Good Food Group. I begyndelsen af 2019 solgte familien Christensen deres livsværk til kapitalfonden Maj Invest Equity, og i den forbindelse valgte kapitalfonden at skille koncernens fødevare- og emballage-dele op som to selvstændige virksomheder. Nu er Emballagegruppen altså solgt til Schur.

- Vores ejerskab af Emballagegruppen har været væsentligt kortere end planlagt, men efter en fokusering af forretningen gennem frasalg af datterselskaber og aktiviteter inden for kommercielt print samt et større strategisk arbejde med ledergruppen står vi nu med en forretning, som har vist sig at passe perfekt ind i Schurs produktportefølje og fremtidsplaner, udtaler Per Høholt, partner i Maj Invest Equity, i en pressemeddelelse.

- Uagtet vores korte ejerperiode har vi vurderet, at salget var det rigtige at gøre på nuværende tidspunkt, idet Schur ser gode muligheder for at videreudvikle Emballagegruppen, tilføjer han.

Schur International A/S

Er moderselskab for en række tilknyttede datterselskaber, der laver emballage i både karton og plastic samt maskiner og systemer til bl.a. pakning og distribution.

Virksomheden blev grundlagt i Horsens i 1846 af Johan Wilhelm Schur.

I 173 år har Schur-familien ejet og ledet virksomheden. Koncerndirektør Hans Schur er femte generation, og et løbende generationsskifte til sjette generation er iværksat.

Selskabet beskæftiger i alt ca. 800 medarbejdere på virksomheder i Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrig, Australien og USA.

Cirka 300 medarbejdere er ansat i Horsens på adresserne J.W. Schurs Vej 1, Fuglevangsvej 41 og Norgesvej 5.

Schur driver også konferencenter i Borre Knob ved Juelsminde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];