Annonce
Odder

Saxild Ost og Vin får nye ejere

Gunvor Bruun og Bo Rasmussen Øster samme med Lis Schwarz, der i overgangsperiode er klar til at give de nye ejere en hjælpende hånd. Pressebillede

Snart får Saxild Ost og Vin på Strandvejen 33 i Saxild nye ejere. Den nuværende ejer vil i en alder af 82 år give stafetten videre til Gunvor Bruun og Bo Rasmussen Øster.

Saxild: Siden 1990 har ægteparret og tidligere mejeribestyrerpar på Kjældsdam Andelsmejeri, Lis og Henning Schwarz, drevet Saxild Ost og Vin. Efter Henning Schwarz' bortgang tidligere på året har Lis Schwarz besluttet sig for at give stafetten videre og har solgt Saxild Ost og Vin. Ejerskiftet sker 23. september, og de nye ejere er Gunvor Bruun og Bo Rasmussen Øster.

- Vi har haft rigtig mange gode år både på mejeriet og efterfølgende i ostebutikken og har nydt mødet med kunderne hver eneste dag, men nu vil jeg i en alder af 82 år trække mig lidt tilbage, udtaler Lis Schwarz.

Kunderne vil dog stadig kunne møde Lis Schwarz i butikken, idet hun har tilbudt sin hjælp i en overgangsperiode, og når der ellers er behov for det.

Annonce

Videre i samme ånd

I forbindelse med overtagelsen vil butikken være lukket fra lørdag 23. september til og med søndag 1. oktober pga. istandsættelse.

- Vi er meget glade for at få mulighed for at overtage Saxild Ost og Vin og drive butikken videre, og vi glæder os rigtig meget til at tage imod kunderne, lyder det fra de nye ejere Gunvor Bruun og Bo Rasmussen Øster.

- Saxild Ost og Vin er jo lidt af en institution i området, og det forpligter. Vi vil gøre vores til at drive butikken videre i Lis og Henning Schwarz' ånd, og vi er meget glade for, at vi fortsat kan trække på Lis' mange års erfaring og ekspertise, tilføjer parret.

Gunvor Bruun, som kunderne til dagligt vil møde i butikken, har tidligere beskæftiget sig med administrativt arbejde i bl.a. uddannelsesverdenen og vindmøllebranchen. Bo Rasmussen Øster arbejder som salgs- og entrepriseleder i asfaltbranchen og vil hjælpe til i butikken, når tiden tillader det.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Danmark

Liveblog: Tre gange flere end normalt meldte sig ledig fredag

Østjylland

Mængden af unge corona-patienter overrasker sygeplejerske: - De yngre patienter er virkelig bange

Annonce