Annonce
112

Satte dyr ring til salg på nettet: 'Jesper' mødte op og løb væk med den

Ringen har indgraveret teksten ”Per Borup 750 PB”, og Østjyllands Politi hører gerne fra dig, hvis du ser den sat til salg, eller får tilbud om at købe den.
Guldringen har et specielt udseende, og Østjyllands Politi hører gerne fra dig, hvis du ser den sat til salg, eller får tilbud om at købe den.
Annonce

TILST: En 54-årig kvinde fra Tilst fik tirsdag aften stjålet en dyr guldring, efter hun havde sat den til salg på Den Blå Avis. En interesseret køber, som kaldte sig selv ”Jesper”, skrev til hende, at han gerne ville købe ringen, og de aftalte at mødes ved kvindens hus.

Manden kom som aftalt, og de holdt god afstand til hinanden på grund af corona-forholdsreglerne. Da manden bad om at se nærmere på ringen, lagde hun den fra sig, så han kunne tage den. Han tog den hurtigt i hånden, sagde ”god dag” og løb herefter fra stedet uden at have betalt. Kvindens mand løb kortvarigt efter, men måtte opgive jagten.

Det er endnu ikke lykkedes politiet at spore tyven via korrespondancerne med kvinden. Guldringen har et specielt udseende, og Østjyllands Politi hører gerne fra dig, hvis du ser den sat til salg, eller får tilbud om at købe den. Den har indgraveret teksten ”Per Borup 750 PB”.

Gerningsmanden beskrives som:

• Ca. 18-20 år

• Lys hudfarve og kort, lyst hår

• Ca. 185-190 cm, spinkel

• Iført lyseblå dunjakke, sorte Armani-sketchers og koboltfarvede jeans

• Talte dansk

Oplysninger om ring eller gerningsmand kan gives til Østjyllands Politi via tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce