Annonce
Horsens

Sandwiches går som varmt brød i ny bar

Hvor der før var slagter fra Bjerre Kød, er det nu kaffen, der ristes, isen, der shakes, eller sandwichen, der tilberedes, hos Olivias Deli og Kaffebar. Foto: Jørgen Hasseriis
Bedre køle- og køkkenfacilitet kommer både to go-gæster i Hospitalsgade og tapasbar-gæster i Jessensgade til gode.

Horsens: Det har været trangt med kølekapaciteten i Olivias i Jessensgade, der for to et halvt år siden åbnede sin deli-, vin- og kaffebar.

Derfor har indehaver Robin Bjørnskov længe villet udvide i andre lokaler, og det er sket nu, efter at han for en måned siden åbnede filial og to go-sted i Hospitalsgade, Olivias Deli og Kaffebar.

Her kan man godt sidde ned, men det er mest, mens man venter på, at sandwichen, kaffen eller milkshaken bliver tilberedt.

Annonce
Den sydafrikanske bøffel holder øje med, om Kathrine Friis Christensen og Robin Bjørnskov laver kaffen ordentligt. Det er samarbejdspartneren i Olivias, Henrik Mensch, der har skudt den. Foto: Jørgen Hasseriis

En populær sandwich

Det nye sted adskiller sig i princippet kun ved, at det ikke er en café, hvor man sidder ned og nyder et godt måltid mad.

Og dog. For der er også noget med kølekapaciteten. Den er meget bedre i Hospitalsgade, og det får Olivias-konceptet til at hænge sammen, forklarer Robin Bjørnskov.

- Vi vil gerne give en god service på mad ud af huset, og her i Hospitalsgade er der så stort køkken- og kølerum, at vi har kapacitet til at lave maden her. Så når man for eksempel bestiller sin tapas ud af huset i Jessensgade, henter man den i Hospitalsgade, siger han.

Han fortæller, at køkkenet i Hospitalsgade gør det muligt at producere i større mængder - både til to go-kunder og til cafékunderne i Jessensgade.

- Det er en stor fordel for driften, da vi laver mange ting selv. Alt brød, dressinger, pesto, aioli og så videre. Det går ikke til spilde på denne her måde, fordi vi kan producere og sælge mere, siger han.

- Vi har også relanceret vores sandwich i den nye delibar, og især banker og kontorer er helt pjattede med den i frokostpauserne. Rygtet er gået hurtigt, smiler Robin Bjørnskov om sin sandwich, der er baseret på hjemmebagt brød.

Man kan også få is fra Ben & Jerry's, og her er milkshake en af favoritterne, oplyser Robin Bjørnskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

DMI lover sol og sommer på første officielle sommerdag - men så kommer efterårsvejret

Annonce