Annonce
Odder

Sandwichbutik med rottebesøg: Vi er så kede af det

Anne's Frokost & Sandwich har den seneste uge været lukket på grund af en rotte. Privatfoto
Den seneste uge har Anne's Frokost & Sandwich holdt lukket på grund af rottebesøg. Der bliver arbejdet ihærdigt for at løse problemet, men det er endnu for tidligt at sige, hvornår butikken igen kan åbne.
Annonce

Odder: - Anne og jeg er simpelthen bare så kede af det.

Sådan lyder det igen og igen fra Per Kjær, partner i Anne's Frokost & Sandwich i Odder, som reaktion på den seneste tids lukning af butikken på grund af en rotte.

Rotten blev første gang opdaget natten til mandag i sidste uge. Den fik adgang til bygningen via en taghætte, hvorefter den kravlede ned gennem hulmuren for at bryde ind i sandwichbarens opvaskeskab.

- Vi kunne ikke gøre så meget ved, at den kom ind. Men nu arbejder vi alt, hvad vi kan for at få den ud igen, siger Per Kjær.

Det inkluderer blandt andet at have opsat mindst 15 rottefælder til at fange den enlige rotte, som tre vildtkameraer har konkluderet, at der er tale om. Desuden kommer rottefængere på besøg to gange dagligt. Blandt andet har Jan Tang fra Odder Kloakservice været behjælpelig med sin kampvogn.

Annonce

Kort tid eller længere tid

Siden rotten første gang blev observeret har Anne's Frokost & Sandwich flere gange været tæt på at kunne åbne igen. Ifølge reglerne skal en butik have været rottefri i mindst 48 timer efterfulgt af en grundig rengøring, inden den igen må åbne. Men hver gang deadlinen har nærmet sig, har rotten stukket snuden frem igen.

- Man skal jo være på den sikre side. Så vi vil gerne have, at der er 100 procent styr på problemet, inden vi åbner, siger Per Kjær, der derfor heller ikke kan fastslå et endeligt tidspunkt for genåbningen.

- Der er jo kunder, der spørger til fremtidige ordrer for eksempel i december. Og jeg regner da helt ærligt ikke med, at det bliver et problem, men det er jo i bund og grund ikke til at vide, om det her varer kort tid eller lidt længere tid, lyder det fra Per Kjær.

Anne's Frokost & Sandwich har heldigvis en skadedyrsforsikring. Men det ændrer ikke på, at det er en ærgerlig sag for alle parter.

- Vi er bare rigtig kede af det. Det er rigtig trist for både os og vores mange kunder, siger Per Kjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce