Annonce
Odder

Sandwichbutik genåbner: Rotte gemte sig i hul ved ovnen

Det var Peter Christiansen fra Brødr. Ewers, der sammen med rottehunden Spot fandt frem til den godt gemte rotte. Privatfoto.
Efter at have været lukket i to uger er Anne's Frokost & Sandwich endelig rottefri. Butikken genåbner på mandag.
Annonce

Odder: Fredag morgen gik den sidste af de 48 timer, som Anne's Frokost & Sandwich skulle være rottefri for at måtte åbne igen - og heldigvis bød den ikke på ubehagelige overraskelser.

Dermed kan sandwichbutikken genåbne mandag morgen efter at have været lukket i 14 dage.

- Vi er simpelthen så glade. Uvisheden har været rigtig slem, men nu er alt under kontrol, og det er bare helt fantastisk, siger partner i Anne's Frokost & Sandwich Per Kjær.

Resten af fredagen går med, at et rengøringshold finkæmmer og desinfincerer hele forretningen og sikrer, at der absolut ikke er nogen spor efter rotten. Derefter kan butikkens personale gå i gang med at forberede mandagens genåbning.

- Alt bliver smidt ud. Både fra lageret og butikken. Så vi skal i gang med at producere en masse og fylde op, og det bliver helt sikkert en lang arbejdsdag på søndag, siger Per Kjær.

Annonce

Gemt i lille hulrum

Der har hele tiden kun været tale om én rotte, som bare gemte sig ualmindeligt godt.

Onsdag blev den fundet af rottehunden Spot. Det viste sig, at skadedyret var kravlet op i et hul på størrelse med en to-krone i ovnens sidebeklædning. Der har den formentlig gemt sig i et par dage, mens butikken har været lukket.

- Rottehunden var meget imponerende og kunne lugte rotten gennem metallet. Nu har vi smidt ovnen ud og brugt 70.000 kroner på at købe en ny. Vi tager ingen chancer, siger Per Kjær.

Genåbningen mandag betyder, at butikken nu kan overholde deres aftaler med de selskaber, som de seneste uger har svævet i uvidenhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce