Annonce
Odder

Efter brand ombord: Samsøfærgen sejler igen

Færgen Prinsesse Isabella er nu godkendt til at sejle igen efter onsdagens brand. Arkivfoto: Søren E. Alwan


Hou: Efter en brand ombord onsdag morgen godkendte Søfartsstyrelsen onsdag eftermiddag færgen Prinsesse Isabella til igen at sejle med passagerer. Det skete efter at skibsinspektører havde været ombord for at tjekke, at alt var, som det skulle være.

"Vi forventer afgang fra Sælvig, Samsø kl. 18.45. Alle der har bestilt til en afgang til i dag skal afvente, at de får en sms eller mail med nærmere information, da der ellers ikke er plads i havnene i Hou eller Sælvig", skriver rederiet på sin hjemmeside, hvor der også loves normal drift torsdag.

Branden på Isabella opstod på afgangen onsdag klokken 9.30 fra Hou. Der var brand i en turbolader på hovedmotor 4 på færgen. Sprinkleranlægget blev udløst i maskinrummet, og to røgdykkere fra skibets besætning blev sendt ind for at assistere.

Annonce

Der udviklede sig en del røg, og passagerne blev orienteret, men ifølge rederiet var der ikke fare for hverken skib eller passagerer. Skibet har to maskinrum med to motorer i hver, så færgen fungerede i fuldt omfang under branden. Det er nemlig kun nødvendigt med to motorer til den almindelige drift.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce