Annonce
Horsens

Saltet nougat

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

Da jeg var barn, kunne man købe et stykke nougat, som man i dag køber en chokoladebar.

Ingredienser

  • 200 g blød nougat
  • 200 g salte mandler
  • 200 g mørk chokolade

Min mor elskede også nougat. Så lad denne opskrift være til minde om min mor, som døde for knap et år siden.

Sådan gør du

Hak mandlerne.

Smelt nougat i en ovnfast form med bagepapir i ovn ved 80 grader.

Bland halvdelen af mandlerne i nougaten og sæt på køl i cirka 10 minutter.

Når nougaten har sat sig, men stadig er blød, formes kugler med to teskeer. Kuglerne sættes på frost i mindst en time.

Hak chokoladen i mindre stykker.

Smelt halvdelen af chokoladen over vandbad.

Tag den af varmen og rør resten af chokoladen i.

Dyp kuglerne i chokoladen og rul dem i hakkede mandler.

Sæt nougatkuglerne på køl indtil servering.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ud med ældre - ind med seniorer

Annonce