Annonce
Navne

Salgs- og markedschef i nedbrydningsfirma bliver afdelingsleder i horsensiansk byggefirma

Jes Møller Jensen er opvokset i Skanderborg og boede i Stensballe og Spanien, inden basen blev Hedensted, hvor han bor med hustruen Raquel, der er uddannet teknisk arkitekt i Spanien og bygningskonstruktør i Danmark. Jes Møller Jensens familie tæller desuden en søn på 21 år og en datter på 17 år. Pressefoto

Ansættelse: 51-årige Jes Møller Jensen, Hedensted, tidligere Horsens, tiltræder 1. maj som afdelingsleder i Dansk Boligbyg a/s, Horsens, hvor han fra starten får ansvaret for flere byggeprojekter på NRGi-grunden i Horsens foruden 37 tryghedsboliger i Lund, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Jes Møller Jensen, der er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har en HD i organisation og ledelse, skifter fra en stilling som salgs- og markedschef i nedbrydnings- og saneringsvirksomheden Kingo Karlsen.

Tidligere har han i 10 år været selvstændig entreprenør i Spanien, hvor han beskæftigede ca. 30 medarbejdere og adskillige underentreprenører.

Annonce

Blandt Jes Møller Jensens fritidsinteresser er arkitektur, padel og cykling, sidstnævnte med engagement i cykelnetværket Veleta Business Club, oplyser Dansk Boligbyg a/s i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Kaotisk forløb: Efter total forvirring kom der afslag på tidlig genåbning - og så åbnede det hele alligevel

Annonce