Annonce
Horsens

Salget gør strygende: Nu skal 43 nye parcelhusgrunde gøres klar i Torsted-området

Salget af byggegrunde i Østerhåb er gået stærkt, og området er populært blandt mange børnefamilier. Nu gøres der klar til at udstykke flere grunde i området. Arkivfoto

I det nye boligområde Østerhåb Vest går Horsens Kommune nu i gang med byggemodningen af 43 parcelhusgrunde. Grundene forventes at være klar til salg i sommeren 2018.

Annonce

Østerhåb: Salget af byggegrunde i Østerhåb ved Torsted er gået stærkere end forventet, og der er nu behov for, at Horsens Kommune udstykker flere grunde.

Tirsdag aften besluttede Horsens Byråd at sætte gang i byggemodningen af det nye boligområde Østerhåb Vest. Her er der plads til 43 parcelhusgrunde.

- Det er altid dejligt at se, når vi tager hul på nye boligområder. Her er der mulighed for 43 parceller, og området kan udbygges mere i fremtiden. Den nye udstykning skyldes igen den positive vækst i Horsens Kommune, lød det fra Ole Pilgaard Andersen (DF), formand for teknik- og miljøudvalget på byrådsmødet.

Artiklen fortsætter under kortet.

Annonce

I gang til november

Det nye boligområde ligger mellem Østerhåbsvej og Præstemarksvej samt vest for Brombærhegnet og Mirabellehegnet.

Byggemodningen og anlægget af bl.a veje og stier går efter planen i gang i starten af november, og det forventes at være færdigt til sommer.

Grundene vil blive sat til salg til en pris mellem 750.000 og 900.000 kr., lyder vurderingen fra kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ikast-Brande

Golf-ordningen opretholdes

Østjylland

Corona-epicenter på Aarhus Ø: 18 sejlere smittet efter træningslejr i Aarhus

Horsens

Huscompagniet vil børsnoteres: Efter årrække med solid vækst er vi klar til næste skridt på rejsen

Annonce