Annonce
Horsens

Salget er sat i gang: Sidste etape af markant byggeri på havnen går i gang til maj

Bech Gruppen og AG Gruppen tog hul på første etape af Havnefronten i 2017. Siden da er to yderligere punkthuse kommet til, og til maj går byggeriet af endnu to punkthuse i gang. Arkivfoto: Morten Pape
Foreløbig er endnu 25 lejligheder til salg i Havnefronten, som samlet kommer til at tælle 87 lejligheder fordelt på seks punkthuse.

Horsens: Til maj tager Bech Gruppen og AG Gruppen hul på tredje og sidste etape af Havnefronten på Nordhavnen.

Et byggeri, som blev indledt med første etape i juni 2017, og som står færdigt, når tredje etapes to punkthuse med samlet 29 ejerlejligheder er færdigopført i løbet af 2022.

På det tidspunkt vil Havnefronten bestå af i alt seks punkthuse med 87 ejerlejligheder.

- Vi er gået i salg med etape tre, og vi har foreløbig solgt fem og reserveret fem, siger Alex Mandrup Paulsen, indehaver af EDC Ejendoms Centret, som står for salget af lejlighederne.


Lejlighederne har en god beliggenhed, og priserne er gode, fordi boligerne blev prissat for to år siden.

Alex Mandrup Paulsen, indehaver af EDC Ejendoms Centret


Der er endnu 25 lejligheder til salg i det samlede byggeri, herunder fire i anden etape, som har stået færdig i nogle måneder. Alex Mandrup Paulsen er sikker på, at der også bliver fundet købere til dem.

- Lejlighederne har en god beliggenhed, og priserne er gode, fordi boligerne blev prissat for to år siden. Samtidig har der på det seneste været en overvægt af lejeboligbyggeri i det centrale Horsens, og det har øget efterspørgslen på ejerboliger, siger han.

Annonce

75 pct. er fra Horsens

Ligesom de forgående etaper kommer tredje etape til at rumme 4200 etagemeter fordelt på 29 lejligheder, som alle får altaner eller terrasser med kig til havnen.

Vurderet ud fra de 62 lejligheder, som allerede er afsat, appellerer Havnefronten især til folk, som allerede bor i Horsens.

- 75 pct. er solgt til folk fra Horsens, mens de øvrige 25 pct. er solgt til folk udefra, herunder Sønderjylland, Skanderborg og udlandet, siger Alex Mandrup Paulsen.

Punkthusene opføres i mellem fem og seks plan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce