Annonce
AC Horsens

Salamidrengene mod havenisserne: AC Horsens og VB i krig på sociale medier før lokalopgør

Der har været gang i drillerierne på de sociale medier mellem AC Horsens og Vejle Boldklub. Tegning: Julius

Havenisser, 3-Stjernet og andre drillerier har bølget frem og tilbage før aftenens superligakamp mellem AC Horsens og Vejle Boldklub.

Horsens: - I søndags mulede vi Hjulemanden... På fredag tager ta'r vi nisserne!!!

For første gang i mange år spiller AC Horsens og Vejle Boldklub mod hinanden i den bedste danske fodboldrække, når klubberne i aften tørner sammen på Casa Arena Horsens.

Det har været tydeligt at mærke i optakten til kampen - især på sociale medier, hvor de to klubber på skift har duelleret med humoristiske drillerier i ugens løb.

De kaster - vi spiller

Vejle Boldklub var på banen i sidste uge med en henvisning til de tomme tribuner på Casa Arena i Horsens. Herefter tog det fart med AC Horsens' opslag om Vejles havenisser som præsenteret i indledningen i denne artikel, hvorefter vejlenserne svarede igen med følgende kommentar:

- Vi bemærker lidt "støj" fra fængselsbyen nordpå. Fodboldeksperterne har kigget på de sidste syv runder af Superligaen - og dommen er klar: De kaster - vi spiller.

Flere gange har AC Horsens fulgt op med at kalde det for en landskamp mellem danske AC Horsens og Vejle Boldklub, der repræsenterer Kina og Moldova. En annonce, der også blev trykt i torsdagens udgave af Horsens Folkeblad.

Her er de tre største stjerner

Det bedste "angreb", hvis man vurderer efter antallet af interaktioner på Facebook, må dog tilfalde Vejle Boldklubs seneste opslag fra torsdag morgen:

- Horsens' tre største stjerner gennem tiderne... 3-Stjernet.

Kampen mellem AC Horsens og Vejle Boldklub fløjtes i gang klokken 19.

Se alle opslag her

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce