Annonce
Horsens

S skaber sikkerhed; absolut flertal er absolut usundt.

Annonce

Andreas Boesen og Socialdemokraterne har indtaget pladsen øverst i træet.

Sløj kommunikation, absolut flertal i byrådet og et indædt ønske om at fastholde et indtryk af at chefen (borgmesteren) for kommunens største virksomhed (Horsens Kommune) driver sin virksomhed på den mest optimale måde, bevirker at den eneste måde at kompensere for den nyligt aftalte udligningsreform, i Socialdemokraternes øjne, er ved at hæve skatten.

I Socialdemokraternes ferietanker: ”Økonomisk robusthed er lig med tryghed” dyrkes en socialdemokratisk spidskompetance igen; brug pengene to gange! På Økonomiudvalgsmødet d. 20. april besluttedes det at tilføre 27 millioner til at kompensere for det der kaldes ”den demografiske udvikling”, altså til at betale de ekstra omkostninger der er forbundet med at vi simpelthen bliver flere mennesker i kommunen, penge der skal bruges på mere personale til de flere børn, ældre og handicappede som vi må forventes at blive i kommunen over de næste år.

De samme penge indgår nu også i Socialdemokraternes ”Økonomisk robusthed er lig med tryghed” som en del af de 57 mio kr. Pengene er allerede tildelt én gang, de kan ikke bruges igen. Men det er dejligt at Andreas Boesen (H.F 21/7-20) tager hånd om at forklare hvad der blev ment i borgmester Peter Sørensens indlæg.


Pengene er allerede tildelt én gang, de kan ikke bruges igen.

Ole Dahl Kristensen


Det skal altid være muligt at undersøge alle hjørner at sin virksomhed og gå igennem ledelses- og styringsmæssige detaljer for at finde mulige optimeringer inden man bare sender regningen til borgerne. Det vil det Socialdemokratiske partiapparat ikke; ”Vi gør det i forvejen perfekt” synes den Socialdemokratiske selvforståelse at være. Derfor er der ifølge S kun et sted at hente dækningen for de manglende ”udlignings-millioner” og det er i borgernes lommer.

Problematikken bliver helt tydelig i Andreas Boesens læserbrev i H.F. 21. juli: ”Det skaber netop tryghed for daginstitutioner, plejehjem, folkeskoler og botilbud”, men det er vel brugerne vi skal skabe trygheden for, og der er svaret ikke altid og absolut bare at ansætte flere personaler.

I Venstre vil vi meget hellere kigge på om der findes ting vi kan gøre bedre, om der via den rigtige efteruddannelse af medarbejderne, om der via mere udstrakt tillid til medarbejderne, om der via en mere enkel ledelsesstruktur, om der via yderligere indførelse af teknologi, kan skabes endnu bedre rammer for at de ansatte kan levere bedst muligt. Det kan sagtens være at det bliver en vanskelig opgave, men det er ikke OK blot at sende regningen til borgerne uden at gøre forsøget.

Venstre går til budget-forhandlingerne med et ønske om at fastholde den gode service inden for de rammer vi har. Når vi gør det sammen lykkedes det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Vaccinationscenter er i mål med ældregruppe, men i Horsens Kommune mangler der stadig nogle

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Annonce