Annonce
Horsens

S-byrådsmedlemmer: Udvalgsindstilling om Husoddestien er et godt kompromis

Niels Peter Bøgballe. Arkivfoto

Læserbrev: På seneste plan- og miljøudvalgsmøde behandlede vi, hvordan vi skal udmønte beslutningen om at investere i belysning og belægning på Husoddestien, og på mødet gav vi fra politisk hold til kende, hvordan vi gerne ser fremtidens Husoddesti.

Vi i Socialdemokratiet meldte klart ud på udvalgsmødet, at vi mener, at vi kan holde os indenfor beslutningen i budgetaftalen, men samtidig skalere ned på det ambitiøse forslag fra de tilknyttede landskabsarkitekter.

Det betyder for os i S en sti med sin nuværende bredde, lave lyspullerter, som ikke generer bebyggelserne ved stien, flere bænke og meget gerne en træbrygge nede ved vandet, hvis økonomien kan klare det.

I S vil vi også gerne undersøge muligheden for at bruge de overskydende midler fra en nedskalering på en udvidelse af broen, hvis vi præsenteres for en god løsning her.

Vi i S vil gerne takke for konstruktiv kritik og en god dialog undervejs over mail, pr. telefon og i de fysiske møder, som løbende opstod.

Vi synes, der i plan- og miljøudvalget er fundet et kompromis, der forsøger at imødekomme så mange som muligt af de mange indspark, der er kommet til os.

Nu håber vi, at et enigt byråd støtter projektet.

Vi i S vil gerne takke for konstruktiv kritik og en god dialog undervejs over mail, pr. telefon og i de fysiske møder, som løbende opstod.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Leder: Tirsdag morgen går alting lidt hurtigere på hsfo.dk

Nye briller, ny frisure eller et slips, der matcher efterårets farver - de fleste af os trænger til at få vores "look", som det hedder på nydansk, forfrisket en gang imellem. Og det gælder såmænd også Horsens Folkeblads hjemmeside, www.hsfo.dk, som tusindvis af horsensianere - flere og flere - klikker ind på hver dag. Den tekniske stab, der designer hjemmesiden, har arbejdet længe og målrettet med en opdatering, og i morgen tidlig, tirsdag klokken 4, går det nye hsfo.dk så i luften. Helt synligt vil det være, at hjemmesiden har fået nyt design og nye skrifter - men opdateringen indeholder også en række tekniske forbedringer, som vil komme læserne til gavn. Først og fremmest er den nye hjemmeside endnu hurtigere med nyhederne end den nuværende. Nyhederne kommer hurtigere ud i verden, når vi på redaktionen trykker "offentliggør" - og hjemmesiden reagerer mere tjept, når du som læser klikker på artikler og/eller billeder. Det nye design gør det samtidig muligt for os at præsentere flere nyheder ad gangen, især for dem, der følger med på en pc. Den nye hjemmeside er naturligvis også tilpasset iPads og mobiltelefoner, men her sætter skærmstørrelsen en begrænsning for antallet af overskrifter. Det bliver nemmere at finde frem til dagens e-avis, hvor man kan bladre gennem siderne ligesom i den trykte avis. E-avisen får simpelthen en fast kasse på forsiden. Som noget nyt er det muligt at få en digital assistent - "hun" hedder Athena - til at læse nyhederne op. Det kan både være en fordel for dem, der måtte have svært ved at læse, og for dem, der for eksempel vil høre nyt, mens de kører bil. Endelig bliver det nemmere for læserne at udnytte og tilpasse vores nyhedsbreve, hvor man hver dag får en e-mail med de vigtigste overskrifter. Vi ved, at mange af jer, der læser den trykte avis, også følger med på nettet. Og vi håber og tror, at I vil synes godt om det nye hsfo.dk. Skulle der vise sig børnesygdomme - så tøv ikke med at kontakte redaktionen eller avisens Kundeservice. God fornøjelse i morgen klokken 4.

Annonce