Annonce
Østjylland

Søstrene Grene åbner i to nye lande

Mikkel Grene er administrerende direktør i Søstrene Grene. Her er han på hovedkontoret i Aarhus Ø. Foto: Anders Bach

Både Østrig og Schweiz får butikker fra den århusianske mastodont inden nytår.

Annonce

AARHUS: Endnu to europæiske lande kommer nu på listen hos Søstrene Grene. Når den århusianske mastodont inden nytår åbner både i Østrig og Schweiz, kan interiørkæden tælle 12 lande med butikker.

Det er kun fem år siden, søstrene begyndte eventyret uden for Skandinavien, men nu findes de 170 steder i 12 forskellige lande.

- Vi har fået godt fat i Europa og får en rigtig god modtagelse, så nogle elementer i vores univers fungerer alle steder i verden. Vi forsøger hele tiden at styrke konceptet, men ændrer det aldrig til de enkelte lande. Det er de samme produkter, samme butiksoplevelse og samme markedsføring på tværs af alle lande, siger Mikkel Grene, administrerende direktør.

- Vi har mærket stor interesse fra både kunder og franchisetagere, så vi ser et stort potentiale i Østrig og Schweiz. Begge lande minder på mange måder om Skandinavien, hvor vi tilbringer meget tid indendørs, og folk har en naturlig interesse for design og interiør, siger Mikkel Grene. I første omgang åbner Søstrene Grene på Rennweg i Zürich, Schweiz, og Shopping City Süd i Vösendorf, som ligger cirka 25 minutter fra Wien.Søstrene Grene har oplevet en stigende interesse for deres eget design, så kæden nu satser mere på den del og er gået fra to til otte designere ansat på kun tre år.- Flere er blevet opmærksom på vores design, der følger skandinavisk stil. Derfor gør vi det endnu mere attraktivt på tværs af lande og kulturer, siger Mikkel Grene. Ved årets udgang regner interiørkæden med at have omkring 180 butikker i verden.

Søstrene Grene

Søstrene Grene er en familieejet og -drevet koncern. Søstrene Grenes Holding ApS er selskabet, der samler virksomhederne relateret til Søstrene Grene ejet af Cresten Grene og Mikkel Grene. Forretningen består af engrosvirksomhed relateret til import og eksport af varer til Søstrene Grene-butikkerne samt detailaktiviteter i egne butikker og butikker delvist ejet gennem joint venture-selskaber. Ud over de selvejede og delvist selvejede butikker er der et stort antal Søstrene Grene-butikker ejet og drevet af franchisetagere. I dag er der over 170 Søstrene Grene butikker, og de fordeler sig på Danmark, Norge, Sverige, Island, Nederlandene, Frankrig, Spanien, Tyskland, England, Nordirland, Irland og Japan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce