Annonce
Navne

Søsterloge fejrer to 25-års ordensjubilæer

Margit Jensen og Aase Flindt Nielsen. Pressefoto

Fredericia: Margit Jensen og Aase Flindt Nielsen, søsterloge nr. 87 Irene i Fredericia, får tirsdag 19. november tildelt hæderstegnet for 25 år i Odd Fellow Ordenen.

De blev indviet i daværende rebekkaloge nr. 21 Schuyler Colfax 8. november 1994 og overgik til søsterloge Irene, da denne blev etableret 11. september 1999.

Margit Jensen har haft forskellige assisterende funktioner i logen, har været logens CD-organist og har været flittig i logens udvalg, herunder i anskaffelsesudvalget og i logens humanitære udvalg.

Aase Flindt Nielsen har været logens inspektør, arkivar og CD-organist, og senest var hendes funktion at indlede og afslutte møderne med ord til refleksion.

Også hun har været engageret i logeudvalg, herunder restaurationsudvalget og logens understøttelsesudvalg, hvor hun i øjeblikket er udvalgets formand.

"Margit Jensen og Aase Flindt Nielsen er begge to meget smilende og vellidte af søstrene i logen. De siger ikke nej til en opgave, stor som lille. De er gode forbilleder for alle. Logens søstre er stolte af, at Margit Jensen og Aase Flindt Nielsen er søstre i vor loge, og at de med deres personlighed og væremåde aktualiserer Odd Fellow Ordenens værdier: venskab, næstekærlighed og sandhed", skriver logen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce