Annonce
Navne

Søsterloge fejrer to 25-års ordensjubilæer

Margit Jensen og Aase Flindt Nielsen. Pressefoto
Annonce

Fredericia: Margit Jensen og Aase Flindt Nielsen, søsterloge nr. 87 Irene i Fredericia, får tirsdag 19. november tildelt hæderstegnet for 25 år i Odd Fellow Ordenen.

De blev indviet i daværende rebekkaloge nr. 21 Schuyler Colfax 8. november 1994 og overgik til søsterloge Irene, da denne blev etableret 11. september 1999.

Margit Jensen har haft forskellige assisterende funktioner i logen, har været logens CD-organist og har været flittig i logens udvalg, herunder i anskaffelsesudvalget og i logens humanitære udvalg.

Aase Flindt Nielsen har været logens inspektør, arkivar og CD-organist, og senest var hendes funktion at indlede og afslutte møderne med ord til refleksion.

Også hun har været engageret i logeudvalg, herunder restaurationsudvalget og logens understøttelsesudvalg, hvor hun i øjeblikket er udvalgets formand.

"Margit Jensen og Aase Flindt Nielsen er begge to meget smilende og vellidte af søstrene i logen. De siger ikke nej til en opgave, stor som lille. De er gode forbilleder for alle. Logens søstre er stolte af, at Margit Jensen og Aase Flindt Nielsen er søstre i vor loge, og at de med deres personlighed og væremåde aktualiserer Odd Fellow Ordenens værdier: venskab, næstekærlighed og sandhed", skriver logen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

René blev tilbageholdt for ikke at gå med mundbind: Hvor går grænsen for vagternes beføjelser?

Annonce