Annonce
Sport

Sønderjyske og VB forstyrrer i Superligaen

## BYL Andersen_Torben_(2015.jpg

Vejle Boldklub og Sønderjyske har fået en flot start på den nye sæson i Superligaen. Det giver uro i landets bedste fodboldrække, for de to klubber forstyrrer i tabellen.

Begge klubber var nævnt som gode bud på hold, der skulle kæmpe med AC Horsens og Lyngby om at undgå nedrykning, mens de øvrige otte hold gik ind til en sæson med en klar ambition om at komme med i top seks og dermed slutspillet om medaljerne.

Men sådan kommer det formentlig ikke til at gå og heldigvis for det. Fodbolden lever af overraskelser, og når lillebror slår storebror, tilføjer det altid noget ekstra kolorit til spillet.

Annonce

Den første tredjedel af grundspillet er tæt på at være overstået med weekendens runde, så der kan stadig vendes op og end på stillingen i Superligaen, men som VB og Sønderjyske har spillet er der ikke meget, der tyder på, at det er tilfældigheder, der har bragt de to klubber op i toppen.

Det er gode præstationer, og hvis de to hold kan fortsætte med at levere dem, venter der også yderligere en god portion point i resten af grundspillet, og så har vi for alvor balladen, for hvis VB og Sønderjyske går hele vejen og slutter i top seks, er der kun fire pladser tilbage.

FC Midtjylland, AGF, Brøndby og FC København vil alle mene, at de pladser er forbeholdt dem.

Det vil også være en stor overraskelse, hvis de fire klubber ikke er med, når kampene om medaljer skal spilles til foråret, men det betyder omvendt, at der vil stå en række skuffede klubber tilbage.

Det vil være en stor skuffelse og nedtur både i Aalborg, Odense, Farum og formentlig også i Randers, hvis ikke de fire klubber er med i top seks.

I Aalborg har de tilmed talt om, at målet er medaljer. Sådan kan det stadig ende, men så skal nordjyderne leverer en indsats, der er klasser bedre end den, holdet leverede i nederlaget til VB.

Der er altid overraskelser i Superligaen. I årene med to direkte oprykkere var det fast, at mindst en overlevede. Indledningen af denne sæson tyder på, at det fortsætter, da VB som enlig oprykker ikke ligner et hold, der bare er med for at overleve, selv om det givet er klubbens mål.


Så har vi for alvor balladen, for hvis VB og Sønderjyske slutter i top seks, er der kun fire pladser tilbage.

Annonce
Horsens For abonnenter

Nyvalgt politiker udfordrede den gode tone i byrådssalen på det første møde: Beskyldte byrådskollega for at 'rage udvalgsposter til sig'

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet efter drama i Nim: Der kan komme flere sigtelser

Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Horsens

Skoleleder fik et uventet skulderklap: Vi sidder jo normalt ikke forrest, når der uddeles ros

Leder For abonnenter

Central gade i Horsens er det uforløste potentiales holdeplads

Medie: Vaccineskeptikere opsøger coronasmitte

Sport For abonnenter

Nederlag udstillede niveauforskel - men muligheder: Derfor kan Horsens IC stadig slå Bakkens Bears og sikre sig sølvtøj senere på sæsonen

Hedensted

177 grunde revet væk: Nu vokser stor-udstykning med to etaper mere

Horsens

Kraftigt uvejr: Kvinde måtte på skadestuen, efter hun blev ramt af væltet træ

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

AC Horsens

Her skal AC Horsens forbedre sig markant: Klubben halter efter de fire øvrige tophold i 1. division på et centralt punkt

Brædstrup For abonnenter

Efter vild politiaktion i Nim: Beboere blev vækket af ung mand, der var i fare og bad om hjælp

Horsens

Kø-drama i Rema: Politiet måtte tilkaldes da to mænd kom op at slås

Annonce