Annonce
Kultur

Sølund og Smukfest får lillebror 'hvor kragerne vender': Ny festival ser dagens lys

Arrangørerne bag Fruering Festival. PR-foto
Den lille by Fruering øst for Skanderborg får 20. september sin egen festival.
Annonce

FRUERING: De fleste skanderborgensere kender Smukfest og Sølund, men nu får de to festivaler en lillebror i Fruering, der ligger lidt øst for selve Skanderborg, eller "der hvor kragerne vender," som arrangørerne selv skriver på deres hjemmeside.

Det er familien Fig, der står bag festivalen, som foregår på familiens ejendom på Skårup Kirkevej. Her bliver der 20. september slået to telte op, hvor man kan høre navne som Moonjam, Sweethearts og Jonny Hefty og Jøden.

- Vi håber, at rigtig mange borgere fra Fruering og omegn på tværs af alder og musiksmag vil tage hinanden under armen og bakke op om vores lille festival, som forhåbentlig kan være med til at afspejle vores gode landsbymiljø, siger Elin Fig, der har fået idéen til festivalen, i en pressemeddelelse.

Udover musikken er der til Fruering Festival også aktiviteter for børn, ligesom både pølsemand, pizzamand og lokale foreninger kommer og sælger mad og drikke. Og netop det at det er lokale, som deltager i festivalen, er vigtigt for Elin Fig og hendes familie.

- Det lokale sammenhold og deltagelse fra egnens borgere er grundstenene for festivalen, som vi ser som en mulighed for at fremhæve Fruerings værdier med hyggeligt samvær, godt humør, god musik med mulighed for dans og god mad og drikke, siger hun.

Festivalen starter altså 20. september klokken 16 og lukker klokken 2.00. Billetter kan købes via Fruering Festivals hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce