Annonce
Skanderborg

Sølund Musik Festival udskyder årets festival

Sølund Musik Festival har eksisteret siden 1986. Festivalen flyttes i år fra 9.-11. juni til 1.-3. september på grund af coronapandemien. Foto: Morten Pape
Musikfestivalen for mennesker med udviklingshandicap flytter datoen frem fra juni til september.
Annonce

SKANDERBORG: Festivalen samler hvert år op mod 20.000 udviklingshæmmede og deres hjælpere til musik og samvær.

Sådan bliver det også i år, bare i ikke i juni, som man plejer, da festivalen flyttes fra 9.-11. juni til 1.-3. september.

- 35-årsjubilæum - det skal ikke gå stille af. Coranavirus har sat hele Danmark i stå, og vi ved ikke, om det forsætter helt hen i juni. Vi er kommet til den konklusion, at vi vil give vores gæster et ordentligt festivalbrag, for livet skal leves, kærligheden skal hyldes, og vi aner ikke, hvornår tæppet måske atter bliver trukket væk under os, udtaler festivalformand Lasse Mortensen i en pressemeddelelse.

Musikprogrammet er uændret, og som planlagt gæster D-A-D, Jung, Alphabeat, Medina, Burhan G., Birthe Kjær & The Feel Good Band, og 25 af andre livebands årets festival.

Sølund Musik Festival inviterer igen i år hele 8660 med til festival på en Tovli’ Tirsdag, som i år falder 1. september. Først er der sang og kage for 700 børn fra Skanderborgs daginstitutioner, og senere er byens pensionister inviteret til kaffe, kage og underholdning. Klokken 14 er der gratis adgang til festivalen for alle indbyggere i postnummer 8660.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce