Annonce
Horsens

Søgninger efter sexlegetøj steget med 2000 procent: I Horsens kan to butikker ikke mærke det

Erotic Master på Jessensgade lukker stadig folk ind i butikken, hvis man er på jagt efter lidt kulør til hjemmekarantænen. Hos webshoppen Dreamdirty.dk melder man om mest salg af sexlegetøj til par. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Prissammenlignings-hjemmesiden Pricerunner.dk melder om en 20-dobling i søgninger efter sexlegetøj, men for to horsensianske butikker er det ikke en stigning, man kan genkende.
Annonce

Horsens: Hverdagen kan hurtigt blive kedelig, når man skal følge myndighedernes anbefalinger om at blive hjemme. Det har fået danskerne til tasterne, for med lukkede butikker og kultursteder skal både shopping og underholding findes online frem for ude i den virkelige verden.

På hjemmesiden Pricerunner.dk kan man sammenligne priser på alverdens varer fra både danske og udenlandske webshops, og her har prissammenlignings-tjenesten kigget på, hvad kunderne søger efter i denne tid - sammenlignet med samme periode sidste år.

Her ses blandt andet en stigning på 1957 procent i søgninger efter sexlegetøj, hvilket kun overgås af dyrefoder, hygiejneartikler og arbejdstøj og sikkerhedsudstyr.

Sælger mest til par

Hos Dreamdirty.dk er de bedst sælgende produkter lige nu tiltænkt par:

- Det er jo med at kunne holde hinanden ud i disse tider, lyder det ironisk fra medindehaver Oliver Damgaard Kristensen.

- Før var det meget til nybegyndere inden for sexlegetøj, men nu er det meget til par. Det er alt fra plyshåndjern til fjernstyrede vibratorer, siger han.

Annonce

Mærker normal stigning

Kan en 20-dobling af søgninger efter frækt legetøj også mærkes i Horsens? Det har Folkebladet spurgt Erotic Master, producent og forhandler med butik på Jessensgade, og Dreamdirty.dk, nystartet webshop med base i Horsens, om.

Det tyder det ikke på.

- Vi startede for otte måneder siden, og vores vækst fortsætter i det omfang, vi har oplevet siden starten, hvilket vi er meget glade for. Så vi er ikke blevet ramt af coronavirussen, siger Oliver Damgaard Kristensen, der sammen med Nikolaj Damgaard Kristensen og Mikkel Rask Langerhuus står bag Dreamdirty.dk.

Annonce

Sexmesserne er udskudt

Heller ikke hos Erotic Master er der tegn på store stigninger:

- Vi har færre besøg i butikken, og så er vores primære forretning, at vi sælger videre til andre webshops og butikker, og der synes jeg ikke, vi kan mærke en stigning. Der kan sagtens være en større søgning efter sexlegetøj, men vi føler, at salget er meget status quo, siger Søren Givskov fra Erotic Master.

Butikken på Jessensgade er ikke lukket, men man kan kun komme ind ved at ringe i forvejen, så der ikke kommer for mange kunder ind på én gang.

- Men butikken er mest en service, vi har, og så lever vi af at producere til andre, og der er vores største udfordring, at de store udenlandske messer er aflyst. Det er der, vi møder vores kunder, så vi vil selvfølgelig miste noget omsætning over de næste seks måneder på grund af det, men det skal nok komme tilbage, siger han.

Annonce

Leverer til hjemmeadressen

Hos Dreamdirty.dk har de tre indehavere ikke lavet yderligere markedsføring eller lavet andre initiativer i forbindelse med corona-nedlukningen, men de har sat priserne ned for hjemmelevering frem for, at man skal hente sin bestilling i en pakkeshop.

- Hjemmeleveringen er dyrere, så vi kommer til at tabe på det, men nogle gange må man bide i det sure æble for at give kunderne god oplevelse. Og så er tanken jo også at undgå for meget kontakt med kunderne og dem, der står bag kassen ved pakkeshoppen, siger Oliver Damgaard Kristensen, der tilføjer, at leveringstiden er normal.

- Men vi har problemer med at få varer hjem fra udlandet, også bare fra Tyskland, hvor de har lukket produktionen ned flere steder. Heldigvis havde vi lige købt mange af de varer hjem, som vi på nuværende tidspunkt ikke kan få, siger han.

Ligesom så mange andre webshops med sexlegetøj sender de i øvrigt pakkerne i diskret indpakning, så man ikke ud fra kassen kan gætte indholdet. Hverken på pakkelabel eller på faktura og kontoudtog fremgår navnet Dreamdirty.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ungt ægtepar var endelig klar til at flytte ind i deres drømmebolig: Men to timer før fik de overraskende besked fra kommunen

Annonce