Annonce
AC Horsens

Sådan vil Bo Henriksen lukke transfervinduet

James Gomez havde det svært i reserveholdskampen mod Sønderjyske. Foto: Michael Just
Ung gambianer må først skrive kontrakt i 2020. Bo Henriksen leder efter to andre forstærkninger i dette transfervindue.

Horsens: AC Horsens testede i reserveholdskampen mod Sønderjyske 17-årige James Gomez fra Gambia. Den unge stopper kom i den grad på overarbejde, og det var svært at vurdere hans niveau i en kamp, hvor AC Horsens var overmatchet over mere eller mindre hele banen.

- Jeg glæder mig til at se ham an i de kommende 14 dage til vores almindelige træner, som manager Bo Henriksen tørt formulerede det efter kampen.

Han slog også fast, at James Gomez ikke indgår i transferplanerne i dette vindue af den simple grund, at den unge stopper først fylder 18 år i 2020.

- Vi må ikke skrive kontrakt med ham før, så han er her kun for, at vi får muligheden for at se ham an, siger Bo Henriksen.

Det er kun spillere i Europa, der må skrive kontrakter med klubber i andre europæiske lande, når de er fyldt 16 år.

Dermed står det også fast, at AC Horsens stadig mangler at finde de to spillere, der lukker sommerens transfervindue.

- Jeg stresser ikke. Vi har ikke så travlt, som vi har haft, men vi skal have to mand ind, siger Bo Henriksen.

Annonce

Ingen konkurrence

Alt tyder på, at han skal have styrket forsvaret yderligere. Erhan Masovic er lejet i Club Brugge, men selv om han havde en flere gode aktioner i reserveholdskampen mod Sønderjyske, ligner han ikke en spiller, der finder plads i startopstillingen i nærmeste fremtid.

- Vi vil også gerne have noget offensivt ind. Vi mangler lidt fart, siger Bo Henriksen.

Defensivt har Sivert Heltne Nilsen og Malte Kiilerich foreløbig vist sig som et stopper-par, der kan bygges videre på, men kampen om pladserne i startopstillingen er ikke hård. Ud over Erhan Masovic kan Peter Therkildsen, Mikkel Qvist og Thomas Kortegaard bruges.

Offensivt har Bo Henriksen samme udfordring. Nicolai Brock-Madsen er som spilstation og kilde til uro i modstandernes straffesparksfelt i en klasse for sig i AC Horsens' nuværende trup. Hvis han bliver skadet, kommer AC Horsens angrebsspil til at se meget anderledes ud, hvis det er navne som Jonas Borring og Kasper Junker, der skal bringes i spil.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce