Annoncørbetalt indhold

Sådan tilbringer du aftenen i selskab med kammeraterne

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En hel aften i selskab med dine bedste kammerater, kan uden tvivl kun blive en kanon god aften for jer alle. Her kan I få lov til bare at være jer selv, uden at blive forstyrret af andre. Men hvad skal I finde på at lave? Der findes en hel masse gode idéer til, hvad I kan finde på at lave sammen, hvis vi har en hel aften i hinandens selskab. Læs med videre og få lidt inspiration til gode idéer.

En rigtig spilleaften

Annonce

En spilleaften kan være mange ting. I kan for eksempel lave jeres egen lille brætspilscafé derhjemme, hvor I hver især tager et brætspil med, som I selv godt kan lide. Præsentér spillene for hinanden og se om I kan komme igennem dem alle i løbet af aftenen. I kan også bruge en hel aften på at spille et spil på playstation, hvis I har eller andet spil, som I alle synes er sjovt. Hvis I trænger til at prøve noget lidt andet, kan I også tage et spil online casino på Mr Green, som ligeledes er en god form for underholdning. Det handler blot at finde noget, som I alle finder underholdende og synes er sjovt.

Filmaften

Filmaften er altid en sikker klassiker og emmer af god hygge - eller uhygge, hvis man nu er mere til den genre. Gå all in med snacks, sodavand og det hele, så I har de aller bedste forudsætninger for en konge aften, og find så en film som I alle gerne vil se. I kan også bruge hele dagen og gøre det til et filmmaraton i stedet, hvor I for eksempel kan se alle ringenes herre filmene på én gang.

Escape rooms

Hvis I skal prøve noget nyt, som ingen af jer måske har prøvet før og som efterhånden er blevet en populær trend, så er en tur i et escape room helt sikkert en oplagt idé til hvad I kan lave sammen. Her finder I ud af om I er gode til at arbejde sammen og om I kan finde ud af at løse mysterier. I vil med garanti opleve at pulsen kommer lidt op og at adrenalinen bare pumper derud af, samtidig med at I kan grine lidt at hinanden og uden tvivl føle jer underholdt. Der findes en hel masse forskellige escape rooms rundt omkring i landet, så det er bare om at komme afsted i en fart.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.