Annoncørbetalt indhold

Sådan sparer du på elforbrug + 4 andre sparetips

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De faste udgifter på dit månedlige budget løber hurtigt op, men ved at ændre dine dagligdagsvaner kan du nemt spare penge hver måned og bruge dem på lidt sjovere ting som f.eks. rejser, biografture eller en ny mobiltelefon. Læs med her og få gode råd til, hvordan du sparer på dit budget.

Skær ned på dine forbrugsudgifter

Annonce

En fast del af dit budget går hver måned til betaling af vand, varme og el, men du kan spare en del ved at mindske dit forbrug – uden at det behøver at være uoverskueligt projekt. Det handler blot om, at du ændrer nogle af dine vaner, og inden for kort tid vil du kunne aflæse det på dine regninger. Du kan begynde at tage kortere og koldere brusebade, skifte de gamle strømslugende el-apparater ud med nye eller vaske dit tøj ved en lavere temperatur. Du kan læse mere om dit elforbrug og danskernes strømforbrug.

Skær ned på dit madbudget

Et andet sted, hvor du relativt nemt kan sætte ind og spare penge, er på dit madbudget. Du bruger sikkert flere penge på mad og drikke, end du måske lige er klar over, så ved at tænke over dine madindkøb og dit madforbrug, ligger der også penge her og venter på dig. Væn dig til at kigge supermarkedernes tilbudsaviser igennem, inden du tager ud og handler. Der er mange penge at spare ved at handle varer på tilbud. Undgå madspild ved at have et løbende overblik over hvilke madvarer, du har i huset, og øv dig i at få brugt dine madrester frem for at smide dem i skraldespanden.

Skift bilen ud med offentlig transport

Udgifterne til bil er mange – en bil er dyr at anskaffe sig, du skal have en forsikring, du skal bruge penge på brændstof, og der kan nemt komme uforudsigelige mekanikerregninger. Ved at sælge din bil kan der meget nemt blive råd til de alle fornøjelser, som gør din hverdag meget sjovere. Inden du sælger din bil, er det en god ide at undersøge mulighederne for offentlig transport i dit område. Det kan også være, at du kan benytte dig af fælleskørsel med en kollega på arbejde eller via en delebil i dit nærområde. Alternativt kan en cykel eller en scooter måske være en billigere løsning for dig end en bil.

Gå i genbrugsbutikker

I genbrugsbutikker kan du finde alt mellem himmel og jord blot til en billigere pris end i de almindelige forretninger. Mangler du nyt tøj til din garderobe, kan du være heldig at finde mærkevarer til en fornuftig pris. Det kan også være, at du skal have skiftet møblerne i dit hjem ud, eller at du mangler bøger til bogreolen. Som sagt er mulighederne mange, og du finder genbrugsbutikker i både store og små byer.

Spar penge på forsikringer og abonnementer

Det er dyrt, men ofte nødvendigt at have forsikringer. Det kan være til indbo, ulykke eller rejse, men skulle være uheldet være ude, er det betryggende at vide, at man er økonomisk dækket. Der kan være penge at hente, hvis du undersøger markedet for billigere forsikringer. Måske kan du også få dine forsikringer billigere, hvis du samler dem alle hos et selskab.

Du kan også med fordel undersøge markedet for mobilabonnementer og finde et billigere og bedre abonnement. Det samme gælder for dit internet, hvor du udover at spare penge kan være heldig også at finde et selskab med en hurtigere forbindelse. Du kan også overveje, om du har andre abonnement, som du enten kan finde billigere end måske helt spare væk. Det kan være abonnementer på aviser, blade eller streamingtjenester.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.