Annonce
Hedensted

Sådan skal nyt kæmpe-boligområde se ud

Lokalplanen er delt op i 13 delområder. Nummer 7 og 12 er udlagt til rekreative formål med mulighed for et regnvandsbassin til håndtering af overfladevand. Derudover kan der være stier, bænke, legeplads, bålhytte mm. Delområde 13 er udlagt til skovrejsning. De øvrige delområder er udlagt til hhv. tæt-lav (rækkehuse mv.) og åben-lav (parcelhuse) bebyggelse. Kort: Hedensted Kommune

Ny bydel i Remmerslund kan foruden skov og søer indeholde op til 170 boliger. Teknisk udvalg er klar til at sende lokalplan i høring.

Annonce

Remmerslund: Allerede fra begyndelsen af det nye år, forventer Hedensted Kommune at kunne gå i gang med udstykningen af en helt ny bydel nordøst for Remmerslund mellem Hedensted og Løsning.

Teknisk udvalg har netop sagt ja til at sende en lokalplan i høring for området, der dækker over hele 18 hektar, og som foruden søer og skov skal indeholde op til 170 boliger.

- Det bliver en blanding af private og kommunale grunde, og der skal både være rækkehuse og parcelhuse. Området ligger centralt med hurtig adgang til motorvejen, og vi forventer, at der bliver en god efterspørgsel på grundene, siger Lene Tingleff (V), formand for teknisk udvalg.

Annonce

Skov og legepladser

Området, der i dag består af åbne markarealer, blev for tre år siden opkøbt af en erhvervsmand fra Hobro, Charles Kastberg, der gerne ville udvikle det til et boligområde.

Hedensted Kommune har i den forbindelse købt en del af jorden, så det bliver et blandt privat og kommunalt projektet, meget lig det, der lige nu er godt i gang med at skyde op i Lille Dalby Bakker.

I den østlige ende af området ved Remmerslund har Charles Kastberg planer om at rejse skov, og der er i boligområdet udlagt flere grønne arealer til rekreative formål. Der er i forvejen to søer i området, men planer om at etablere yderligere en sø, blandt andet for at afhjælpe overfladevandet.

- Det bliver ret attraktivt med store grønne fællesområder, skov og masser af stier. Ud mod Hovedvejen er der planer om at opføre en støjvold, siger Lene Tingleff.

Annonce

Lejerbo bygger nu

Der bliver adgang til området fra netop Hovedvejen, hvorfra en stamvej leder gennem området og til to fordelingsveje. Herfra vil de fleste boliger være tilsluttet.

Byrådet skal på sit næste møde godkende, at lokalplanen sendes i høring. Hvis de som ventet nikker ja til det, kommer den i offentlig høring frem til 30. januar.

Allerede nu er der i øvrigt aktivitet i området, da Lejerbo på et tilstødende areal er i gang med at opføre 30 lejeboliger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ungt ægtepar var endelig klar til at flytte ind i deres drømmebolig: Men to timer før fik de overraskende besked fra kommunen

Annonce