Annonce
Horsens For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Horsens virksomheder

Overskuddet stiger: Byggevirksomhed i Horsens fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i BASE Ejendomme A/S, der er en virksomhed i Horsens. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 7,6 millioner til 16,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet et, året før var det to. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 333.229 kroner i det foregående regnskab til 265.647. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Horsens-virksomheden fra 35,6 millioner til 56 millioner. Virksomheden ledes af direktør Kristen Vangsø Laursen. I første omgang er det DANSK BOLIGBYG HOLDING A/S,KR Udvikling ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Kristen Vangsø Laursen,Mai Rosengren Laursen,Kim Jung Laursen,Klaus Rønslev, der er de dominerende ejere. BASE Ejendomme A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Opførelse af bygninger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed, herunder investering i fast ejendom med henblik på projektmodning og projektsalg samt rådgivning - tillige med udlånsvirksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Enigma ApS i Horsens ryger fra millionoverskud til underskudOverskud er blevet til underskud i Enigma ApS, der er et firma i Horsens. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 4,5 millioner til -363.896 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020/21, der endte med et resultat før skat på 4,5 millioner kroner. Virksomhedens bruttotab er forbedret fra -65.428 kroner til -65.228 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger. Egenkapitalen faldt fra 10,7 millioner til 9,7 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Karl Johannessen. Virksomhedens reelle ejere er Karl Johannessen. Enigma ApS hører hjemme i branchen "Investeringsselskaber". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive handel, håndværk og finansieringKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Ejendomsudvikling Danmark ApS i Horsens gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Ejendomsudvikling Danmark ApS i Horsens. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -573.223 til 3506 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 566.729 kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 0, året før var det et. Selskabets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab faldet fra 94.445 i det foregående regnskabsår til 9850 - et fald på -90 procent. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 4419 kroner efter skat, faldt formuen i Ejendomsudvikling Danmark ApS fra 277.606 til 44.919 kroner . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Keld Skou Ernstsen og Bram Zwartbol. I første omgang er det K2 Invest ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Kristen Vangsø Laursen,Mai Rosengren Laursen,Kim Jung Laursen,Klaus Rønslev, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er Ejendomsudvikling Danmark ApS anbragt i branchen "Investeringsselskaber". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed, projektudvikling, etablering af jointventure- samt partnerring projekter tillige med udlejningsvirksomhed samt anden hermed nært beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Haldballegaard ApS i Hovedgård gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Haldballegaard ApS i Hovedgård. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -58.780 til 66.623 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 304.562 kroner til 427.789 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Hovedgård-firmaet fra -2593 til 49.235. Virksomheden ledes af direktør Lars Christian Nydam. Virksomhedens reelle ejere er Lars Christian Nydam. I Erhvervsstyrelsens register er Haldballegaard ApS anbragt i branchen "Landskabspleje". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive anlægsgartneri - og tømrervirksomhed, samt hvad der står i naturlig forbindelse hermedKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Propperiet ApS fik større overskud end året førPropperiet ApS, der er en virksomhed i Brædstrup, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 97.483 til 211.535 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 866.689 kroner til 965.415 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Brædstrup-virksomheden fra 424.734 til 587.165. Firmaet ledes af direktør Claus Venning. I første omgang er det CV Holding Brædstrup ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Claus Venning, der er den dominerende ejer. Propperiet ApS hører hjemme i branchen "Engroshandel med vin og spiritus". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er indkøb og engros samt detalisalg af vin og hermed beslægtede artikler samt anden naturligt hermed tilknyttet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: K2 Invest ApS i Horsens ryger fra overskud til millionunderskudForrige års overskud i Horsens-virksomheden K2 Invest ApS blev sidste år afløst af røde tal. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 982.923 til -2,8 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2020/21, der endte med et resultat før skat på 982.923 kroner. Firmaets bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 5773 kroner året før til -40.160 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra 764.222 til -1,1 millioner kroner og er dermed blevet negativ . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Kristen Vangsø Laursen og Klaus Rønslev. I første omgang er det VANGSOE GRUPPEN ApS,KR Udvikling ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Kristen Vangsø Laursen,Mai Rosengren Laursen,Kim Jung Laursen,Klaus Rønslev, der er de dominerende ejere. K2 Invest ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Opførelse af bygninger". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed, herunder investering i fast ejendom med henblik på projektmodning og projektsalg samt rådgivning - tillige med udlånsvirksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Ejendomsselskabet Hallssti ApS i HorsensEjendomsselskabet Hallssti ApS, der er en virksomhed i Horsens, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,4 millioner til 191.509 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 319.243 kroner til 336.321 i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Horsens-virksomheden fra 3,4 millioner til 3,5 millioner. Virksomheden ledes af direktør Kim Jung Laursen. I første omgang er det VANGSOE GRUPPEN ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Kristen Vangsø Laursen,Mai Rosengren Laursen,Kim Jung Laursen, der er de dominerende ejere. Ejendomsselskabet Hallssti ApS hører hjemme i branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er udlejningsvirksomhed, og dermed efter direktionens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger flere gange: Nordic Coating ApS tjente flere penge i seneste regnskabsårNordic Coating ApS, der er en virksomhed i Horsens, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 165.444 til 739.643 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit ti ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 4,0 millioner kroner til 5,0 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Horsens-virksomheden fra 991.308 til 1,6 millioner. Firmaet ledes af direktør Jan Lærke. I første omgang er det Jan Lærke Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Jan Lærke, der er den dominerende ejer. Nordic Coating ApS hører hjemme i branchen "Overfladebehandling af metal". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at udføre industriel overfladebehandling, yde konsulentbistand i forbindelse med kvalitetssikring af overfladebehandlinger og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Horsens-virksomheden Erhvervsbyvej 14 ApSOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Erhvervsbyvej 14 ApS, der er en virksomhed i Horsens. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 8,9 millioner til 4,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 13,4 millioner kroner. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 2,7 millioner kroner til 2,8 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Horsens-virksomheden fra 34,8 millioner til 43,9 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Kristen Vangsø Laursen og Klaus Rønslev. I første omgang er det BASE EJENDOMME A/S, der står som ejer. I sidste ende er det Kristen Vangsø Laursen,Mai Rosengren Laursen,Kim Jung Laursen,Klaus Rønslev, der er de dominerende ejere. Erhvervsbyvej 14 ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er udlejningsvirksomhed samt investerings- og udlånsvirksomhedKlik her for at se regnskabet.
Tallene vendt: Blumersgade 5 ApS i Horsens gik fra underskud til overskudEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Blumersgade 5 ApS i Horsens. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -1,4 millioner til 121.798 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 1,1 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 1,9 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Horsens-firmaet fra 1,1 millioner til 1,2 millioner. Virksomheden ledes af en direktion, der består af Kristen Vangsø Laursen og Anton Nørgaard Jensen. I første omgang er det DBE Holding Aps, der står som ejer. I sidste ende er det Kristen Vangsø Laursen,Mai Rosengren Laursen,Kim Jung Laursen, der er de dominerende ejere. I Erhvervsstyrelsens register er Blumersgade 5 ApS anbragt i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at eje, udvikle og sælge fast ejendom samt anden hermed efter direktionens skøn forbunden virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Erhvervsbyvej 11 ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Erhvervsbyvej 11 ApS, der er en virksomhed i Horsens. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 2,0 millioner til 2,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 5,7 millioner kroner. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 2,5 millioner kroner til 2,8 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 1,7 millioner kroner efter skat, faldt formuen i Erhvervsbyvej 11 ApS fra 26,2 millioner til 25,5 millioner kroner . Virksomheden ledes af en direktion, der består af Kristen Vangsø Laursen og Klaus Rønslev. I første omgang er det ERHVERVSBYVEJ 14 ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Kristen Vangsø Laursen,Mai Rosengren Laursen,Kim Jung Laursen,Klaus Rønslev, der er de dominerende ejere. Erhvervsbyvej 11 ApS hører hjemme i branchen "Udlejning af erhvervsejendomme". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er udlejningsvirksomhed tillige med investerings- og udlånsvirksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Roesgaard A/S fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Roesgaard A/S, der er en virksomhed i Horsens. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,1 millioner til 1,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 2,9 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 3,7 millioner kroner i det foregående regnskab til 3,2 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden. Sidste år steg formuen i Horsens-virksomheden fra 6,1 millioner til 7,3 millioner. Virksomheden ledes af direktør Jens Roesgaard. I første omgang er det JR HOLDING GODKENDT REVISIONSANPARTSSELSKAB,SR HOLDING GODKENDT REVISIONSANPARTSSELSKAB, der står som ejere. I sidste ende er det Jens Roesgaard,Søren Roesgaard, der er de dominerende ejere. Roesgaard A/S har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Bogføring og revision: skatterådgivning". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er bortforpagtning af revisions- og rådgivningsaktiviteter samt anden hermed beslægtet virksomhed efter bestyrelsens skønKlik her for at se regnskabet.
Her kan du dykke ned i regnskaberne fra Horsens virksomheder, som blev offentliggjort i den forgangne uge.
Annonce
Erhverv For abonnenter

Café fik stor bøde og sur smiley for et mærkat i et menukort: - Vi havde aldrig forestillet os, at det kunne blive et problem

Annonce

Klog lærer tjener mindre og pendler langt: 31-årige Casper har valgt folkeskolen fra

Annonce
Annonce
Byens Bedste

Nu er det din stemme, der tæller: 39 finalister kæmper om 10 titler i Horsens

Erhverv For abonnenter

Entreprenør på storkøb: Vil bygge til nye virksomheder på seks grunde spredt i kommunen fra nord til syd

Horsens

Hele Danmark kender ham som legonørd: Nu indspiller Troels en julekalender i 24 afsnit

Erhverv

Han skal stå i spidsen for at gavne lokalområdet: Formue-fond har fundet ny direktør

Prins Joachims børn mister prinsesse- og prinse-titler:  - Vi er kede af det og i chok   

Horsens

Energikrisen kræver endnu et offer: Restaurant med 145 siddepladser drejer nøglen om efter tre år med underskud

Navne For abonnenter

'Lene Fotograf' er død: Hun nåede af fotografere et utal af mennesker, som hun altid forevigede fra deres bedste side

Erhverv

Først takkede de nej - men nu vil de alle have fjernvarme: Selv husstande med varmepumper vil være med

Ny discountkæde til angreb på inflation: Lover 15 procent billigere varer

Horsens

Tabte noget og prøvede at få det op: 67-årig døde i forbindelse med fald ned i affaldscontainer

Martin har massevis af træpiller på lager, men han undrer sig: Han kan ikke sælge dem

Horsens

Bilist nåede ikke at bremse i kø: Bragede ind i civil patruljevogn

Horsens For abonnenter

44-årig risikerer lang fængselsstraf: Politiet anser ham for at være bagmand i sag om smugling af over et ton hash mellem Danmark og Norge

Erhverv

Blikkenslager-virksomhed fordoblede sin størrelse på få år

Annonce