Annonce
Erhverv

Sådan kommer Normals nye logistikcenter til at se ud: Går efter byggestart til august

Sådan kommer det nye, kæmpestore logistikcenter til detailkæden Normal til at se ud. Der er byggestart 1. august på en 200.000 kvadratmeter stor erhvervsgrund ved Hedensted. Visualisering: ak83 arkitekter a/s, Aalborg.
Der er byggestart til august på et nyt, kæmpestort logistikcenter til detailkæden Normal på en 200.000 kvadratmeter stor byggegrund ved Hedensted. Helt nye visualiseringer viser, hvordan det kommer til at se ud.

Hedensted: Der er byggestart på det nye, kæmpestore Normal-logistikcenter ved Hedensted 1. august. Helt nye visualiseringer, viser hvordan det kommer til at se ud.

”Normal Logistikpark” opføres med betonelementer på de nederste 2,5 meter, mens sandwich-elementer benyttes som materiale i resten af højden. Projektet opføres altså med vægge som en kombination af beton og stål.

Der er tale om et projekt på næsten 80.000 kvadratmeter lager og kontor samt næsten 60.000 kvadratmeter areal til parkering, specielt af lastvogne. Projektet udføres på en næsten 200.000 kvadratmeter stor byggegrund ved Hedensted, som Normal har købt af Hedensted Kommune.

Annonce

Totalentreprenøren BASE Erhverv A/S forventer at kunne aflevere det nye logistikcenter kort før julen 2022 til Normal. Der er tale om det største byggeprojekt i firmaets historie.

I dag har Normal logistikcenter i lejede lokaler i Gedved ved Horsens. Med det nye logistikcenter i Hedensted får virksomheden tre gange så meget volumen som i dag.

En danskejet kæde

Normal er en danskejet detailkæde, som åbnede dørene til den første butik i Silkeborg i foråret 2013, og siden da er der åbnet næsten 300 butikker i Danmark samt yderligere fem lande: Norge, Sverige, Holland, Frankrig og Finland.

Normal forventer en fortsat kraftig vækst i antallet af nye butikker udover Europa, og har derfor behov for yderligere logistikfaciliteter.

Annonce

5000 m2 kontor

Udover lagerhal med reoler og truck-baner, omfatter projektet 5000 kvadratmeter kontor samt køkken- og badefaciliteter til chaufførerne. Valget af materialer er det samme som på Normals domicil i Skanderborg. Desuden omfatter projektet et stort udendørs anlæg med regnvands-bassiner og p-arealer til mange lastbiler.

Udover lagerhal med reoler og truck-baner omfatter projektet 5.000 kvadratmeter kontor samt køkken- og badefaciliteter til chaufførerne. Visualisering: ak83 arkitekter a/s, Aalborg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Ulykke i Odder skaber lange køer

Odder

Sur smiley til restaurant i Odder

Hedensted For abonnenter

Mor til krænket dreng: Min søn kom og fortalte, at der var blevet pillet ved ham...

Annonce