Annoncørbetalt indhold

Sådan kommer du godt i gang med investering i amerikanske aktier

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange danskere, der for alvor har fået øjnene op for amerikanske aktier. Det er det helt store lige nu, når det kommer til investering, men hvordan investerer man egentligt i dem? Kan man det som privatperson? Det skal vi undersøge lidt nærmere her. 


Annonce

Kan jeg investere i amerikanske aktier? 

Det er faktisk muligt for helt almindelige privatpersoner at investere i amerikanske aktier online. Det kommer helt an på, hvilken handelsplatform du vælger at handle gennem. Der er mange handelsplatforme online, og du kan handle med forskellige markeder på de forskellige platforme.

Det er også en god ide at vælge en handelsplatform, der er billig at bruge. Hvis du er interesseret i at investere i en amazon aktie, og vil have en billig platform, så kan du handle med amerikanske aktier på den store internationale platform eToro. På eToro betaler du ikke kurtage, altså et gebyr per handel, men et lille gebyr, når du sætter penge ind på platformen. Dette gebyr dækker konvertering til USD.

Når man investerer gennem eToro, får man samtidigt også en række andre fordele. Hvis du er begynder, så er det meget vigtigt, at du lærer, hvordan markedet fungerer, og hvordan du vurderer risici, inden du eventuelt går i gang med at investere stort. På eToro findes der en række gode læringsressourcer og guides, der kan hjælpe dig på god vej, når du skal lære dig at investere online.

Du får også adgang til det, der kaldes for CopyTrading, hvor du nemt kan kopiere andre mere erfarne investorers port folio og investeringsstrategi. Dermed kan du nemt komme i gang med at investere, og se hvordan de mere erfarne investorer opererer.


Følg godt med på markedet 

Når du skal investere online, så er det helt essentielt, at du følger godt med på markedet for det, du investerer i. Det gælder faktisk det samme princip, som måske har gjort, at du er interesseret i amerikanske aktier som Amazon i forvejen. Du har helt sikkert læst nyheder om vækst indenfor onlinehandel og for Amazon som selskab, og blevet interesseret i, hvordan du kan få en del af den kage.


Når man skal investere i noget, er det meget vigtigt, at du følger med på markedet, så du eventuelt kan opdage nye, spændende investeringer og forhindre dårlige. Det er altid en god ide at investere i noget, du tror på, vil gøre det godt i fremtiden. Det er også meget vigtigt, at du vurderer, hvor stor risiko din investering rent faktisk indebærer.


Politiske og økonomiske beslutninger, i tillæg til eventuelle skandaler, kan påvirke aktieværdien for et selskab. Bare tænk på et selskab som Tesla, hvor ejer Elon Musks tweets påvirker aktieværdien drastisk.

Det er altid en god ide at overveje, hvor stor risiko din investering indebærer. Når man investerer, er der altid en risiko til stede. Derfor skal du aldrig investere mere, end det du potentielt set har råd til at miste. Det er et vigtigt udgangspunkt, når du skal investere i amerikanske aktier online.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.