Annoncørbetalt indhold

Sådan kommer du af sted på den bedste bilferie

Dette er sponsoreret indhold

Der er ikke mange måneder igen, før både børn og voksne går på sommerferie. Det betyder for de fleste, at de skal ud på en eller anden form for ferie, enten herhjemme i Danmark eller et sted i udlandet. En af de mest populære ferieformer er bilferien. Hvis du er en af dem, der overvejer at tage på bilferie eller allerede har besluttet dig for, at du skal afsted, så kan du med fordel læse med her. Du får her nemlig en række gode tips og ideer til, hvordan du kommer afsted på den bedste bilferie.

En bil der får dig sikkert frem

Som det allerførste skal du overveje den situation, du står i, når det kommer til din bil. Har du en bil? Hvis ikke, er det første skridt på vejen at investere i sådan en. Står du med en gammel en, som du er lidt usikker på, om der overhovedet ville kunne klare at køre afsted på en bilferie? Så er det på tide, at du finder en ny. Sælg din bil og få lidt ekstra penge til en ny. Det er dyrt at købe ny bil, og derfor er det en god ide at gøre, hvad du kan for at skrabe lidt ekstra penge sammen, hvilket du kan gøre ved at sælge den gamle. Det er også en god ide, hvis du har sparet lidt sammen på forhånd. Mange skal ud og låne lidt, når de skal have ny bil, og netop derfor er det godt allerede at have lidt på hånden, så du ikke skal låne nær så mange penge.

Selvom det kan være fristende at køre af sted i den gamle bil, fordi du mener, at det kan spare dig for nogle penge, er det bedst, at du lader være. Du skal i hvert fald sørge for at få den tjekket på et værksted først. Sikkerhed er det vigtigste, når du skal ud og køre langt, hvilket du som regel skal på en bilferie. Sørg derfor altid for at være på den sikre side, uanset hvor mange penge det måtte koste.

Vælg den helt rigtige destination

Når du har styr på din bilsituation, skal du selvfølgelig også overveje, hvor turen går hen. På en bilferie kan du tage til et sted i Danmark såvel som udlandet. Derfor handler det om, at du skal overveje, hvilke behov du har i forhold til destinationen. Hvis du gerne vil have noget varme, kan du tage chancen med Danmark, eller du kan tage et mere sikkert valg og køre sydpå. Her er der mange forskellige muligheder at vælge imellem. De mest populære destinationer er Italien og Kroatien, når det kommer til at køre på ferie. Har du børn, er disse lande også at foretrække, da der findes utrolig mange børnevenlige steder og strande. Hvis du ikke prioriterer varmen alt for højt, men i stedet oplevelserne, og hvis du rejser uden børn, er Østrig, Norge, Sverige og Schweiz også gode muligheder.

Hvis du ikke har en interesse i at køre alt for langt, er det oplagt at udforske det danske land. Der findes utrolig mange skønne steder i Danmark, og det er de færreste, der har udforsket hele Danmark fra top til tå.

Hvilket udstyr skal du have med?

Bilferien kræver, at du har pakket lidt af hvert. Først og fremmest skal du overveje, hvordan du har tænkt dig at overnatte: I telt, hytte, shelter, hotel, hostel eller lignende? Hvis du vælger telt eller shelter, skal du næsten selvsagt have mere udstyr med, end hvis du vælger hotel eller lignende. Fordelen ved især telt er, at du ikke er så begrænset, i forhold til overnatning, og det er tit en del billigere, end hvis du skal betale for overnatninger på hotel.

Lad endelig være med at pakke for meget tøj, når du skal på bilferie. Du går alligevel meget i det samme hele tiden. Desuden har en bil også kun en vis mængde plads. Skulle du komme til at mangle plads i bilen, kan du investere i en tagboks. Noget andet der er godt at spænde på bilen, er et cykelstativ. Det er altid en god ide at tage cykler med på bilferie, da du på den måde bedre kan komme omkring uden at skulle tage bilen hele tiden.

Rejser du over grænsen, er det vigtigt, at du har dit pas med, og at du undersøger, om de motorveje du skal køre på i udlandet kræver afgifter, eller at du har vignetter siddende i forruden. Det er træls ikke at kunne komme ind i et land grundet manglende pas eller at få en bøde, fordi du ikke lige havde tjek på, at der skulle sidde en vignette i forruden.

Det bedste du kan gøre på turen for at spare lidt penge og på benzinen, er at benytte fartpilot, hvis din bil har sådan en, at tanke forholdsvis ofte og lade være med at rulle vinduerne ned. Når du ruller vinduerne ned, skal bilen køre med ekstra modstand, og det kræver mere energi fra bilen.

Så er der ikke andet at sige end god tur.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.