Annonce
Erhverv

Sådan forholder butikkerne sig: Så vidt muligt åbne

Butikkerne i Horsens holder åbent som hidtil, men indehaverne bliver opfordret til at sende flest mulige ansatte hjem. Foto: Marianne Husted
Samtidig bliver flest mulige medarbejdere sendes hjem. Horsens Bytorv holder åbent, men aflyser alle organiserede events i marts.

Horsens: Også butikslivet er berørt af den omfattende lukning, som regeringen har sat i værk for at begrænse Corona-smitten. Fra detailudvalget og CityHorsens lyder en opfordring til, at man holder butikkerne åbne i det omfang, det er muligt. Men at man samtidig sørger for at sende flest mulige medarbejdere hjem.

Butikkerne bliver også opfordret til at have håndsprit parat til kunder og ansatte, ligesom de bør gøre alt for, at kunder og medarbejdere ikke kommer til at stå for tæt i butikkerne.

Selve Cityhorsens lukker i de kommende to uger ned for udadvendte aktiviteter, men kan træffes på mail og telefon.

I butikkerne vil man kunne møde Sundhedsstyrelsens plakater, som giver gode råd om, hvordan man bedst muligt får bremset ned for smitten.

Øger rengøring

Også Horsens Bytorv holder åbent og følger regeringens anbefalinger.

Det vil sige, at alle organiserede events i marts er aflyst. Desuden bliver der gjort hyppigere rent end under normale forhold, oplyser centerdirektør Anette Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Enner Mark Fængsel skal have ny leder

Annonce