Annoncørbetalt indhold

Sådan får du en bedre jobsamtale

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du spændt, men samtidig utrolig nervøs for din kommende jobsamtale? Det er helt forståeligt. At skulle til jobsamtale er temmelig angstprovokerende. Læs derfor her et par gode råd til at få en god jobsamtale.

Spil på dine personlige styrker

Annonce

”Gud, hvor er der meget jeg skal kunne”, sidder du måske og tænker, når du genlæser jobopslaget som forberedelse til jobsamtalen. Det er også virkelig nemt at komme til at føle, at arbejdsgiveren har en forventning om, at man er en slags robot, der kan alt, hvad de beder en om.

Her er det vigtigt at træde et skridt tilbage og huske på, at de krav, der er listet i opslaget, er en formalitet, og at de mere repræsenterer en slags ønskeliste end reelle krav.

Men du kan jo nok også nogle af de ting, de har listet som krav til kandidaterne, ellers var du nok ikke blevet indkaldt til samtale. Så spil ekstra meget på de kompetencer og overbevis dem om, hvorfor du er den bedste til lige netop de ting!

Vis interesse

”Har du nogen spørgsmål?” Det kommer du helt sikkert til at blive spurgt om, når arbejdsgiveren er færdig med at spørge ind til dig. Det værste du kan gøre i den situation, er at sidde helt paf og ikke kunne finde på en eneste ting at spørge om.

Derfor er det højst anbefalelsesværdigt at have forberedt en håndfuld gode spørgsmål, der udover at kunne give dig mere information om stillingen, arbejdspladsen og dine kolleger, vil kunne fjerne fokus fra dig en stund.

Arbejdsgivere synes kun, det er utrolig fedt, når en kandidat spørger ind til jobbet og/eller arbejdspladsen. Det viser engagement, interesse og motivation. Det vil kun få dig til at fremstå mere selvsikker og eftertragtet, og vil derfor stille dig i et attraktivt lys.

 

Lad være med at overgøre forberedelsen

Selvfølgelig skal du forberede dig til samtalen. Grundigt. Men pas på med at lade dine stikord blive til en hel roman om ting, du skal huske at sige og spørge om. Det er godt at have nogle ting at holde sig til under samtalen, men husk på, at de bedste samtaler er så naturlige som muligt. Arbejdsgiveren vil kunne fornemme, hvis du sidder og anstrenger dig efter at overholde et talepapir.

En anden vigtig og ofte overset forberedelse er den, du laver på selve dagen, du skal til samtale. Gå tidligt i seng dagen inden og stå tidligt op, så du kan have en langsom, rolig morgen. Gå eller løb en tur, eller tag en tur ned i fitnesscenteret. At få dyrket en form for motion inden samtalen renser hjernen, så du ikke bruger energi på at tænke på tilfældige ting, som artiklen ”find bondage partner”, du kom til at læse tidligere, om blid bondage.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.