Annonce
Erhverv

Så skal der bygges boliger på Uhre Byvej

Mikal Zacho Rasmussen (t.v.) har købt grunden på Uhre Byvej af Bruno Egebjerg (t.h.), som skal hjælpe til med støbe- og kloakeringsarbejdet. Foto: Mikael Lund
Tre nye boliger skal bygges på Uhre Byvej 43.
Annonce

Uhre: Tegningerne har ligget klar i flere år, men nu skal det være: 25. maj tager Mikal Zacho Rasmussen fat på at støbe fundamentet til tre nye boliger på den tomme grund på Uhre Byvej 43 mellem kirken og friskolen.

Landzonetilladelsen til at opføre de tre boliger forelå 1. april. Nu er byggetilladelsen også i hus, og dermed er den sidste forhindring ryddet af vejen.

De tre huse bliver hver på 124 kvadratmeter foruden carport og redskabsskur og kommer hver til at indeholde 3 værelser, badeværelse og køkken/alrum. Husene bliver bygget sammen let forskudt fra hinanden og bliver adskilt af carport og skur.

De får træbeklædning indvendigt og udvendigt, mens selve husenes facade bliver beklædt med naturskifer. Taget bliver zinktag.

Mikal Zacho Rasmussen regner med at opføre husene selv, og til de dele, han ikke selv er specialist i, får han hjælp af lokale håndværkere.

Bruno Egebjerg assisterer med kloakeringen, Elektrikeren v/Henrik Zacho Daugård bistår med elarbejdet, og Lars Jensen fra Arne Danielsen A/S skal fungere som en form for byggerådgiver og sparringspartner på tømrerarbejdet.

Husene bliver opført og skal administreres af NML Ejendomsservice – initialerne står Mikal Zacho Rasmussen og hustruen Lisbeths tre børn for.

Det er ikke første gang, Mikal Zacho Rasmussen bevæger sig ind på ejendomsmarkedet – og formentlig heller ikke sidste, hvis husene i Uhre bliver en succes.

I forvejen har han seks udlejningslejligheder i Sdr. Felding, der ligesom parrets eget hus på Kærbyvej er blevet sat i tip-top stand efterhånden, men faktisk var det slet ikke meningen, at han ville bygge huse i Uhre.

Derimod var planen at opføre et sommerhus til ham og hustruen, fortæller han, men nu ender det altså i stedet med tre huse på Uhre Byvej, som gerne skulle stå klar til salg eller udlejning næste forår. Salget er lagt i hænderne på Brande Boligsalg.

Annonce
Annonce
Horsens

Jonas Dal: AaB var bedre end os

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce