Annonce
Sport

Så gik den ikke længere for HIC

Charles Callison scorede 15 point, da Horsens IC tabte til Randers. Dermed står der 1-1 i semifinale-serien, som fortsætter torsdag i Horsens. Arkivfoto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Horsens IC tabte 100-92 i Randers, og det betyder, at semifinale-serien fortsat er åben, inden klubberne torsdag spiller i Horsens.

Randers: Efter fem sejre på stribe gik den ikke længere for Horsens IC.

Mandag aften tabte HIC’erne i Randers med 100-92, og dermed udlignede randrusianerne til 1-1 i DM-semifinaleserien, der afgøres bedst a fem kampe.

Fire dage tidligere i Forum Horsens vandt HIC klart og byggede videre på de fire sejre i klubbernes fire grundspilskampe, men mandag slog Randers tilbage.

Annonce

Specielt den 218 centimeter lange Jonathan Jeanne voldte undervejs HIC’erne store vanskeligheder, og Jeanne sluttede kampen med imponerende 41 point.

- Han spillede sin bedste kamp i sæsonen. Med den størrelse er han en spiller, som alle kommer i problemer mod, sagde HIC-træner Lukas Varga efter kampen.

Og det var ikke kun i spillet under kurven, at Jonathan Jeanne viste kvalitet. Han satte også tre trepoint-scoringer og endte desuden med seks assists.

Jonathan Jeanne havde dog også gode arbejdsbetingelser mod HIC. Tidligt i første quarter kom den ene af HIC’s store folk, Richmond Aririguzoh, i fejlproblemer, og den anden, Tobias Reinholt, fejlede ud i tredje quarter.

HIC mistede undervejs fokus

Sejren bringer Randers tilbage i semifinale-serien, som fortsætter torsdag aften i Forum Horsens, og HIC-træneren så trods nederlaget ting i Randers, som skal med videre i serien:

- Vi begyndte kampen godt og spillede som et hold med masser af fokus.

Det kunne aflæses på pointtavlen, som undervejs i første quarter viste HIC-føring på 29-15.

- Vi formåede ikke at holde fokus i alle 40 minutter. Det virkede i perioder som om, at spillerne blev for komfortable, og det kostede, sagde Lukas Varga.

Annonce

Ingen tænker på grundspillet

Lukas Varga forudser, at sejren sparker noget selvtillid ind i Randers-holdet, som nu bevist, at det rent faktisk kan slå HIC.

- Når slutspillet begynder, betyder kampene i grundspillet ingenting. Det kan godt være, vi har slået Randers fem gange i træk, men i serien står der 1-1, sagde Lukas Varga og fortsatte:

- Og nu ved Randers, de kan vinde, og så tænker ingen af Randers-spillerne på, at de tabte fire kampe i grundspillet til os.

Randers-Horsens IC 100-92 (48-50)

DM-semifinale, kamp-2

Point Randers: Jonathan Jeanne 41, Brandon Randolph 18, Tyre Gathright 12, Brantley Bynum 10, Baru Adjehi 6, Chris Nielsen 6, Preston Bungei 5 og Reginald Kissoonlal 2.

Point HIC: Deng Geu 17, Vedran Borovcanin 15, Charles Callison 15, Gage Davis 15, David Efianayi 15, Richmond Aririguzoh 6, Frederik Rungby 5 og Tobias Reinholt 4.

DM-semifinalerne

DM-semifinalerne spilles bedst a fem kampe.

22/4 HIC-Randers 98-88

26/4 Randers-HIC 100-92

29/4, HIC-Randers

3/5, Randers-HIC

6/5, HIC-Randers (evt)

I den anden DM-semifinale mødes Bakken Bears og Svendborg, og efter de to første kampe fører Bakken Bears 2-0.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce