Annonce
Odder

Så er sommerjobbet sikret: Iværksætter køber ekstra strandbutik

Danni Frederiksen har købt Strandshoppen, hvor han vil sælge sommer-sportsudstyr og kioskvarer. Foto: Søren E. Alwan
Danni Frederiksen vil gerne sørge for, der er liv og noget at komme efter på Trekanten ved Saxild Strand. Han tror, det vil være til gavn for turisterne og for virksomhederne på stedet.
Annonce

Saxild: Danni Frederiksen er ikke god til at sidde stille. Han ved det godt selv, og det samme gør hans kæreste.

- Jeg har opbakning hjemmefra, hun kender mine tossede idéer og mit iværksætteri. Jeg er nok en iværksætter med krudt i røven, siger Danni Frederiksen, som har to børn på et og næsten fire år med kæresten.

Lige nu er han ved at gøre sin nyeste forretning, Strandshoppen, klar til at åbne Kristi himmelfartsdag. Derfor ringer telefonen hele tiden, og der kommer fragtbiler med varer og inventar. Danni Frederiksen har nemlig købt butikken ved Saxild Strand, selv om man kunne mene, han har nok at lave. Han ejer Intersport i Odder, og om vinteren holder han skioutlets over hele landet.

- Men så manglede jeg lidt at lave om sommeren, siger han med et smil.

Strandshoppen

Den nye butik ligger ved Trekanten på Saxild Strand. Den åbner Kristi himmelfartsdag, og åbningstiden er klokken 7-21 indtil 1. september. Næste år er det meningen, at Strandshoppen skal åbne omkring påske.

Annonce

Til regn og sol

Han blev butikschef i en sportsforretning i Odder som 23-årig, det er 10 år siden. Han elsker gode idéer og er sikker på, at Strandshoppen vil blive populær. I den ene halvdel er der sportsvarer med sommersnit, her er alt fra sandaler over bikinier til regntøj. Det er også tanken, at man kan leje spil, hvis vejret ikke er til at dase på stranden.

Den anden del af butikken bliver fyldt med kioskvarer og tilpasset strandlivet.

Sommerbutikken var i mange år ejet af Bagergården i Saxild, men de solgte sidste år til Ruth og Jens Uth Toldstrup. De ville rive bygningen ned og lave vandrerhjem, men det projekt løb ind i problemer. I stedet købte parret Saxild Strand Camping, der ligger lige ved siden af, og nu har de altså solgt butikken til Danni Frederiksen.

- Jeg har valgt det gamle navn Strandshoppen, som folk kender. Og jeg har gjort mig en del tanker om at have forretning herude. Kombination af sportsbutik og kiosk kan nogle ting. Det skal selvfølgelig være en sommerbutik, og vi laver selv morgenbrød med bakeoff, så kan vi følge efterspørgslen, siger Danni Frederiksen.

Annonce

Madvogne foran butikken

Desuden har han lavet en aftale med slagteren i Hou i uge 26-32 , så man en dag i forvejen kan bestille aftensmad, der bliver leveret varm på et fast tidspunkt hver aften i Strandshoppen til afhentning. Desuden vil Danni Frederiksen alliere sig med et par food-trucks, der kan være foran forretningen.

- Green Vibe Burger kommer på åbningsdagen, og mit klare mål er at få nogle madvogne, der kan stå her i højsæsonen i uge 26-32. Jeg vil gerne skabe noget udvikling herude og få liv i området. Det er vigtigt for turisterne, der er liv i området, siger han.

Han husker fra sin egen ungdom, at Trekanten ved stranden var et samlingssted, og det må det gerne blive igen.

- Jeg snakker allerede godt sammen med Jens (campingpladsejeren, red.), og jeg tror, det er vigtigt, vi får et sammenhold i området med Bondehuset (restaurant, red.) og det nye ishus. Her kan laves loppemarked, bagagerumssalg og andre ting, siger Danni Frederiksen.

Turisterne kan allerede leje cykler på campingpladsen, og Strandshoppen vil gerne udleje spil og aktiviteter, hvis vejret ikke er til at dase på stranden.

Strandshoppen håber på bikinivejr, men der er også regntøj på lageret. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brand på Søndergade blev seværdighed: Der har været tilskuere nok, men de kom ikke for tæt på

Horsens

Borgmester: Smittetallet stiger i Horsens - husk nu corona-retningslinjerne

Annonce