Annonce
Kultur

Så er det officielt: Northside aflyser årets festival

Northside Festival har aflyst årets udgave af festivalen. Foto: Flemming Krogh
Festivalen har skrevet på sin hjemmeside, at årets udgave af Northside er aflyst. Det sker efter nattens forhandlinger om den udvidet genåbning af landet.

AARHUS: Der bliver ikke nogen Northside Festival i år. Sådan lyder meldingen fra organisationen bag festivalen, der tirsdag morgen på deres hjemmeside skriver følgende:

- Vi havde så inderligt håbet, at vi skulle stå her igen, og det er med det tungeste festivalhjerte, vi må meddele, at Northside 2021 er aflyst.

- I det seneste år har vi, i samarbejde med andre festivaler, knoklet og vendt hver en sten for at skabe rammer, der kunne gøre det trygt for os alle sammen igen at samles til musik og fællesskab under åben himmel. Men tiden er ikke til det endnu, og sikkerhed er til enhver tid vores højeste prioritet, skriver Northside på sin hjemmeside.

Annonce

I samme ombæring har festivalen meldt ud, at der afholdes festival i 2022 på Eskelunden. Det sker fra 2. til 4. juni.

Billetten gælder i 2022

I en pressemeddelelse fortæller Northside, at de er i gang med at planlægge næste års festival. Herudover lyder det, at dem der havde billet til årets udgave af Northside, kan bruge billetten i 2022.

- Til dig, der har billet til 2021, så er du allerede nu sikret at blive en del af festen i juni 2022. Din billet gælder nemlig automatisk til NorthSide 2022. Har du ikke mulighed for at deltage, modtager du information fra Ticketmaster angående refundering, så hold øje med din email-indbakke (husk også spam-indbakken). Hold dig desuden opdateret via vores sociale medier og hjemmeside, hvor vi også hurtigst muligt vender tilbage med information om, hvornår salget åbner for de 2022 billetter, der er tilbage, skriver festivalen.

Annonce

Højest 2000 deltagere

Beslutningen om at aflyse årets udgave af Northside Festival kommer i kølvandet på nattens forhandlinger i Folketinget.

I den nye genåbningsaftale lyder det blandt andet, at det fra 21. maj er muligt at afvikle udendørs arrangementer som festivaler og større koncerter, men med højst 2000 stående deltagere, som skal opholde sig med 200 personer i hver.

Det antal bliver gradvist hævet henover sommeren, men kommer ikke i nærheden af det antal, der normalt vil være til stede til den store århusianske festival.

Ved den seneste udgave af festivalen i 2019 var der 35.000 gæster.

Annonce

Flere følger trop

Northside er ikke den eneste festival, der har aflyst tirsdag morgen. Roskilde Festival, Tinderbox, Jelling og Copenhell har meldt ud, at de aflyser i 2021.

Smukfest i Skanderborg har ikke meldt noget ud endnu. Festivalen i Bøgeskoven er sat til at blive afviklet fra 4. til 8. august.Opdateres

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Efterkommere var helt vildt stolte: Modstandsfolk æres med vejnavne i helt ny bydel

Horsens For abonnenter

Intens stemning ved retten: Dømte for dødsvold ført væk i håndjern under tilråb fra vennerne

Horsens

Kvik borger afslørede narkohandel

Annonce